Reduceri de până la 56% în oferta „Trenurile Zăpezii 2016″

Tren1

CFR Călători a lansat oferta “Trenurile zăpezii 2016”, valabilă până în 29 februarie. Pentru destinaţiile montane din Valea Prahovei, Vatra Dornei, Straja, Parâng şi Piatra Neamţ se vor opera reduceri de 25 până la 56% în toate zilele săptămânii la toate trenurile. Pentru mai multe informaţii, călătorii sunt sfătuiţi să consulte site-ul cfrcălători.ro.

  • 25% pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare într-una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc, Petroșani și Piatra Neamț. Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a 2-a.
  • 25% în zilele de vineri, sâmbătă, duminică și sărbători legale pentru călătoriile cu punct de sosire/plecare în/din stația Petroșani cu trenurile IR 1827 și IR 1828 Caracal-Târgu Jiu-Petroșani și retur, la clasa a 2-a.
  • 31% – 56% oferta valabilă în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia – Brașov și retur.

De exemplu, pe ruta București – Piatra Neamț preţul biletului cu această ofertă este de 58.9 lei, cu 19.6 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru Constanța – Petroșani preţul biletului este de  75.75 lei, cu 25.2 lei mai puţin față de prețul întreg.

Sursa: romania-actualitati.ro

Cele mai citite

Related Articles