[FOTO] Accident mortal la ieșire din Periam

periam-2-600x400-7

Tragedie, duminică dimineață, pe drumul care leagă localitatea timișeană Periam de Satu Mare, județul Arad. Doi adolescenți și-au pierdut viața și alți trei au fost răniți grav, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara șoselei.

Potrivit polițiștilor, cei cinci tineri au plecat din Periam, de la discotecă, și se îndreptau spre casă în localitatea arădeană Secusigiu.

La ieșire din Periam șoferul de 19 ani a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile. În urma accidentului, doi dintre pasageri, un băiat și o fată, de 19, respectiv 16 ani, au murit pe loc.

Mai multe echipaje de poliție, ambulanță, dar și pompierii de la descarcerare au fost trimiși la locul accidentului.

„La sosire echipajelor s-a găsit un autoturism răsturnat, cu cinci victime, dintre care două erau decedate. Una dintre victime era în afara autoturismului, celelalte patru fiind încarcerate. În continuare s-a acționat pentru descarcerarea victimelor și predarea acestora la echipajele de prim ajutor medical pentru a fi transportate la cea mai apropiată unitate de primire urgențe”, au transmis pompierii timișeni.

Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Sursa : Tion.ro

De același autor

Related Articles