Horoscop 26 noiembrie 2015

horoscop

Trigonul Luna-Neptun energizează viaţa artistică şi sentimentală. Este momentul să vă puneţi în valoare talentele şi aveţi ocazia să trăiţi la intensitate mai mare viaţa sentimentală.
SCORPION– O zi plină cu imagini din trecut. Astăzi vă vin în minte cele mai frumoase perioade , amintiri şi realizaţi că aţi avut o viaţă frumoasă. Eşti mult mai sigur pe tine şi dispus să îţi asumi riscuri pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.

 

SĂGETĂTOR- Trebuie să învăţaţi să acceptaţi realitatea aşa cum este ea cu bune şi cu rele.la locul de muncă veţi avea nişte piedici în deruluarea unor proiecte dar nu disperaţi .La capitolul sănătate staţi excelent.

 

CAPRICORN –Indiferent cât de bine vă merge pe toate planurile parcă nimic nu vă mai mulţumeşte, rutina şi-a spus cuvântzl. De la o zi la alta simţiţi că pierdeţi controlul şi asta nu e bine pentru că sunteţi la un pas de un mare eşec.

 

VĂRSĂTOR- Nu prea aveţi chef de muncă şi asta pentru că v-aţi săturat să tot primiţi ordine de la şefi. Vin oferte sau proiecte importante de peste hotare nu ezita să le accepţi deoarece îti vor aduce numeroase beneficii financiare.
PEŞTI- Voi veţi avea nevoie de un scop clar pe care să îl urmaţi pas cu pas pentru a avea realizări pe toate planurile. O cunoştinţă mai veche s-ar putea să vă creeze câteva probleme aşa că încercaţi să fiţi calm, cu nervi nu rezolvaţi nimic.

 

BERBEC – Ziua va începe pentru voi cu o sensibilitate accentuată şi asta pentru că aţi trecut prin multe în ultima perioadă. Încercaţi să vă adunaţi. Din punct de vedere financiar sunteţi tentat să aruncaţi banii pe fereatră pe diverse obiecte inutile.
TAUR- Azi veţi avea mai multe opţiuni pentru a vă dezvolta profesional. În acelaşi timp vă veţi putea bucura că primiţi o vizită de la o persoană importantă . Cu sănătate nu staţi prea bine dar asta se poate rezolva.

 

GEMENI – Impulsivitatea nativă vă poate strica planurile astăzi . Aveţi multe proiecte de finalizat contra cronometru. Se anunţa şi un control financiar fie din parte familiei fie din partea persoanelor abilitate , în funcţie de caz aşa că încercaţi să vă mobilizaţi pentru că nu e timp de pierdut.
RAC- Un pas înainte doi înapoi , astăzi simţiţi că ceva nu funcţionează aşa cum vă doriţi dar culmea nici nu ştiţi ce anume . Din punct de vedere financiar o sumă cu multe zerouri vă poate intra astăzi în cont fără să faceţi vre-un efort.

 

LEU- O zi specială pentru aceşti nativi. Cumpăraţi cadouri pentru cei dragi, faceţi sport, gătiţi ce mai veţi fi foarte activi . La capitolul sănătate nu staţi prea bine dar se rezolvă şi asta cu multă atenţie, dar oricum aceste probleme sunt minore.

 

FECIOARĂ –O zi norocoasă pentru aceşti native. Aveţi şanse să vă găsiţi astăzi un bun partener de faceri sau poate chiar şi un partener de viaţă. Oricum nu vă aşteptaţi la asta dar astrele vă asigură că sunteţi pe drumul cel bun.

 

BALANŢĂ- Astăzi veţi analiza din toate unghiurile situaţiile pe care nu trebuie să le forţaţi, chiar dacă nu vă veţi împăca prea uşor cu sentimentul că există un obstacol. În schimb, aveţi ocazia să primiţi proiecte importante sau chiar să câştigaţi bani fără eforturi prea mari.

 

 

 

 

 

De același autor

Related Articles