Charlie Sheen a recunoscut ca a fost diagnosticat cu HIV

Charlie-Sheen-660-playboy

Actorul a confirmat, marţi dimineaţa, într-un interviu în emisiunea “Today” că este seropozitiv.

Sunt aici şi confirm că am fost diagnosticat pozitiv cu HIV, am aflat acum patru ani, iar astăzi m-am eliberat de această povară” a spus Charlie Sheen, conform USA Today.

Potrivit unui portal dedicat vedetelor, Access Hollywood, fosta soţie a lui Sheen Denise Richards, cu care are două fete, ştia de mult timp că actorul este seropozitiv. Potrivit site-ului, actorul ar fi contractat virusul după divorţul cuplului în 2006.

Potrivit unor surse de la Hollywood, citate de diferite tabloide americane, actorul ar fi dat între 5-10 milioane de dolari mai multor persoane, în mare parte femei cu care a intreţinut relaţii sexuale, să nu dezvăluie public faptul că are HIV.

Potrivit site-ului TMZ, actorul care a fost concediat în 2011 de la sitcomul de succes “Doi bărbaţi şi jumătate” din cauza comportamentului său violent şi imprevizibil, a declarat, ca urmare a numeroaselor ameninţări ale fostelor sale partenere, că este purtător al virusului HIV. La un moment dat, actorul s-a lăudat ca a avut relaţii intime cu peste 5 mii de femei.

Potrivit TMZ, actorul în vârstă de 50 de ani a aflat că este purtător al virusului, dar a păstrat secretul, pe care l-a împărtăşit însă unor prieteni care au lăsat să se scurgă informaţia.

Acest lucru a determinat multe foste partenere ale lui Charlie să-l contacteze şi să-l ameninţe că îl vor da în judecată, având în vedere că nu ştiau că acesta este purtător de HIV în momentul în care se întâlneau cu el“, relatează TMZ.

Sursa foto: specialarad.ro

Cele mai citite

Related Articles