Liberalii l-au asigurat pe premierul desemnat de sprijinul lor în Parlament

ciolos 4 wPremierul desemnat Dacian Cioloş a început în această dimineaţă discuţiile cu partidele pentru a vedea pe ce sprijin parlamentar poate conta guvernul său.

Primii invitaţi de premierul desemnat au fost cei doi co-preşedinţi ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. Întâlnirea a avut loc la sediul PNL din capitală. Liberalii l-au asigurat pe premierul desemnat Dacian Cioloş de sprijinul lor în parlament.

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat la finalul discuţiilor că deşi misiunea lui Dacian Cioloş şi a cabinetului pe care acesta îl va forma este una grea, are convigerea că Dacian Cioloş se va descurca bine. Alina Gorghiu mai spunea că este nevoie de selectarea cu atenţie a miniştrilor şi secretarilor de stat.

Dacian Cioloş le-a spus liberalilor că în cabinetul său nu se vor regăsi oameni cu carnet de partid, ci doar specialişti. Liderii PNL au dat de înţeles că a fost o primă rundă de discuţii necesară şi că este posibil ca asemenea discuţii să mai aibă loc şi în zilele următoare.

Sursa: romaniaactualitati.ro

Foto: Comisia Europeană

Cele mai citite

Related Articles