[UPDATE] Tragedia Colectiv se agravează de la o oră la alta. Bilanţul: 41 de morţi!

victime_club_colectiv

Ora 21.30

Pacienţii care au decedat astăzi la Rotterdam în Olanda vor fi repatriaţi în această noapte. Ceilalţi şase rămân în stare stabilă în centrele specializate pentru arşi din Rotterdam, Groningen si Bewerwijk.

Mâine după-amiaza, la Haga va avea loc un marş paşnic al românilor din Olanda.

Radio România va fi acolo.

Premierul interimar, Sorin Cîmpeanu a precizat că tratamentul va fi decontat pentru toţi pacienţii. Cheltuielile pentru câte un aparținător pentru fiecare pacient, indiferent de durată.

Ora 20.30

Este o sâmbătă neagră pentru fiecare dintre noi. O sâmbătă ce ne apasă până la durere. O durere colectivă, care sfâşie din clipa când tăvălugul morţii nu dă semne că ar mai putea fi oprit. Încă două persoane şi-au dat ultima suflare în seara de sâmbătă pe paturile de spital ale secţiei de terapie intensivă de la Floreasca şi Bagdasar, pe lângă alţi şapte care au murit astăzi în spitalele din Capitală şi Olanda.

Ora 15.15

Bilanţul tragediei de la clubul Colectiv din Bucureşti a ajuns la 39 de persoane decedate. Un pacient de la Spitalul de Arşi a încetat din viaţă, în urmă cu puţin timp.

În spitalele din Bucureşti sunt 107 persoane internate, dintre care 47 sunt în stare critică şi gravă. Aceştia au arsuri pe suprafeţe mari ale corpului dar şi arsuri ale căilor respiratorii.

După o săptămână de la incendiul produs la clubul Colectiv bilanţul persoanelor decedate este în creştere, după cum avertizau şi medicii.

Ora 12.05

O a patra persoana ranita în incendiul din Colectiv si-a pierdut astazi viata. Victima era internata în stare critica la Spitalul Floreasca.

Alte doua persoane dintre cele transportate în Olanda au murit: un român si un italian, a confirmat medicul Raed Arafat

Sase persoane ranite în incendiul din clubul Colectiv au murit în aceasta dimineata. Bilantul se ridica astfel la 38 de morti.

Ora 11.05

Un alt pacient internat la Spitalul Universitar din Bucuresti a decedat. Numarul deceselor a ajuns la 35.

**************

Doi pacienti au decedat. sâmbata dimineata, la Spitalul de Arsi din Capitala, bilantul decedatilor în urma incendiului din Club Colectiv ridicându-se la 34.

Directorul medical al Spitalului de Arsi, Cristian Nitescu, a declarat ca unul dintre pacienti a decedat la ora 3,50, iar celalalt la 7,35.

De același autor

Related Articles