Vino să ne cunoşti şi poţi deveni co-prezentator la Radio România Reşiţa

microfon rrr (2)Joi, 1 noiembrie 1928, ora 17.00. Momentul primei transmisii în eter a postului public din România. Timpul a trecut, aniversăm 87 de ani.

Radioul public a crescut alături de milioanele de români; a fost prezent la toate evenimentele importante care au schimbat fața României; a văzut și a făcut vizibile bucuriile și tristețile românilor.

În cei 87 de ani trecuți, radioul s-a multiplicat și s-a extins fiind până la apariția televiziunii, principal și de multe ori singura sursă credibilă de informații. Astăzi, Societatea Română de Radiodifuziune are în componența sa printre altele și Rețeaua Studiourilor Regionale, din care face parte de aproape 20 de ani și Radio România Reșița.

În toată această perioadă nimeni nu a inventariat locurile din care Radio Reșița a transmis; nimeni nu a socotit premiile oferite ascultătorilor; nimeni nu a consemnat cererile de ajutor, de multe ori disperate venite din partea ascultătorilor; nimeni nu a numărat bucuriile și zâmbetele de mulțumire ale ascultătorilor. Nimeni nu a trecut într-un registru care să rămână posterității: lacrimile, oboseala, greutățile, bucuriile, tristețea, speranțele celor care au făcut din această meserie o profesie de onoare; celor care s-au dedicat trup și suflet acestei onorabile profesii, lăsând de multe ori deoparte: familia, prietenii, viața personală.

Acum este vremea să ne cunoașteți și să fiți alături de noi, așa cum o faceți în fiecare zi.

Laura Sgaverdea, managerul Radio România Reşiţa:

Vineri, 30 octombrie, porțile Radio România Reşiţa vor fi deschise între orele 9.30 și 16.00, pentru toți cei care vor să ne viziteze; vă așteptăm cu drag să ne fiți alături. Vizitatorii care doresc vor avea posibilitatea de a fi co-prezentator al emisiunii “Ascultă cum te ascult”, în direct la Radio România Reșița. Puteți intra pe viu în pielea celor care zi de zi, ceas de ceas, vă sunt alături prin intermediul undelor herțiene sau al internetului.

Fiți alături de noi într-o zi aniversară. Anii petrecuți împreună, la bine și la mai puțin bine ne-au apropiat și ne-au legat, cel puțin sentimental. Radio România împlinește 87 de ani; 87 de aniversări de când pentru prima oară în eter s-a auzit „Alo, Alo, aici Radio Bucureşti!”; 87 de ani în care am susținut cultura, educația, istoria, sportul; 87 de ani de bucurii și tristeți petrecute împreună. Acum, la ceas aniversar, vă așteptăm să ne fiți din nou alături, așa cum ne sunteți în fiecare zi.

De același autor

Related Articles