Horoscop 29 octombrie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 29 octombrie:

Opozitia Lunii cu Saturn poate aduce tot felul de obstacole, intarzieri, dificultati materiale, frustrari, responsabilitati si munci dificile. Cel mai bine ar fi sa va retrageti si sa va odihniti, asteptand sa treaca aceste predispozitii. Daca nu va temeti, s-ar putea sa constatati ca ele pot fi invinse usor. Este o sansa de a invata lectia curajului in fata sortii.

Horoscop 29 octombrie 2015 – Scorpion

Este o zi pe placul tau datorita oamenilor cu care interactionezi. Ai sansa de a intalni persoane care gandesc la fel ca tine si au acelasi entuziasm in fata planurilor de care vrei sa te ocupi azi. Fa echipa cu acestia in tot felul de actiuni interesante, dinamice, pline de viata, pentru ca rezultatele ar fi excelente. Prietenia este si ea in prim plan, atat pentru ca tu esti dispus sa oferi sprijin neconditionat celor la care tii, cat si pentru ca primesti din partea celor care te simpatizeaza numai gesturi frumoase, care iti confirma faptul ca ai alaturi de tine oameni potriviti viselor tale.

Horoscop 29 octombrie 2015 – Sagetator

Iti aduci aminte de vremurile cand erai copil si erai liber sa faci ce vrei. Acelasi lucru il vei prefera si astazi, o aventura ca pe vremuri, cand umblai unde te chema inima, cand aveai curaj sa te aventurezi in orice directie, fara sa te gandesti la consecinte sau la pericole. Ai acum sansa de a redescoperi o placere din acele timpuri, poate de pe vremea cand erai copil, pentru ca simti nevoia unei eliberari totale, dar tu nu te simti liber decat in acele spatii de care esti atasat sentimental, unde te simti ocrotit. Ca atare o vizita prin locurile natale sau la bunici, iti ofera tie ocazia de a fi liber si a te manifesta asa cum iti place, facand lucruri pe care le faceai demult si care te-au ajutat sa te dezvolti.

Horoscop 29 octombrie 2015 – Capricorn

Cineva se baga in treburile tale si da tot peste cap, ca atare stai cu ochii pe cei care intervin neinvitati in afacerile tale. Nu ai nevoie de ajutorul lor care se va dovedi a fi mai degraba generator de haos si de esec decat sa te bucuri cu adevarat de interventia lor salvatoare. Probabil sunt nervosi, grabiti, invidiosi, critici, deci rolul lor are o incarcatura mai mult negativa decat pozitiva si dau peste cap si ceea ce ai cladit tu. Mult mai bine te descurci singur in asemenea situatie, pentru ca a apela la oameni nepotriviti, nepregatiti sau nepriceputi, nu inseamna ca rezolvi ceva. Fii prudent cand ceri si accepti sprijin din afara!

Horoscop 29 octombrie 2015- Varsator

Priveste cu maxima obiectivitate la tine, la cel care esti, cu bune si cu rele, si descopera-ti erorile. Nu esti intotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, si trebuie sa recunosti de unul singur asta, inainte de a veni altcineva sa te descrie in cuvinte dezonorante. Daca te simti cu musca pe caciula pentru un gest cu care nu te mandresti, ai acum sansa de a privi lucid la faptele tale ca sa le repari de urgenta. Spune mersi ca nu apar deja sanctiunile, ci doar ti se da minunata sansa de a lipi ce oalele sparte, de a spala pata lasata, de a-ti recupera imaginea pe care o meriti. Grabeste-te, si accepta-ti propriile erori: fii deci cinstit cu tine insuti!

Horoscop 29 octombrie 2015- Pesti

Uneori traiesti din amintiri pe care le consideri mult mai pretioase decat ceea ce iti ofera prezentul, dar fiind atat de concentrat la ce frumoasa era viata ta candva, s-ar putea sa pierzi din vedere sanse excelente care apar chiar azi n calea ta. Da, trecutul tau e frumos, merita sa il folosesti ca pe o resursa de energie pozitiva, ca sa-ti aduci aminte cat de multe lucruri minunate ai invatat pana acum, dar de data aceasta inchide acel capitol si priveste atent la ceea ce ai chiar aici si acum la dispozitie. Prezentul e mult mai valoros si are pentru tine un dar de mare pret, asupra caruia merita sa-ti concentrezi toata atentia.

Horoscop 29 octombrie 2015 –Berbec

Trebuie sa fii corect in a aprecia ceea ce ai si ceea ce au altii, ca nu cumva sa ai impresia ca altul a primit mai mult de la viata, si tu nu… Ai si tu imense daruri pe care destinul ti le-a pus in cale, dar poate nu e chiar ceea ce ai fi dorit tu. Adu-ti aminte felul in care ai cerut tu ceva de la viata, nu cumva ai pretins ceva ce nu exista? Nu cumva nici macar nu ai cerut nimic si acum, cand vezi ce ai la dispozitie, spui de fapt ca nu de asta aveai nevoie? Ca viata sa te rasplateasca din belsug, trebuie sa stii sa ceri ceea ce e pentru tine, ca atare analizeaza-ti cu luciditate dorintele si nevoile, si afla de ce ai tu nevoie cu adevarat apoi cere cu incredere deplina ca vei primi exact ce e pentru tine!

Horoscop 29 octombrie 2015 – Taur

Tratezi iubirea cu un fel de inocenta, si bine faci! Nu trebuie s-o privesti doar cu ochi critici si rationali, dorind neaparat sa o controlezi ca sa evolueze in directia pe care o doresti. Cu o atitudine mai lejera, cumva nevinovata, de copil care tatoneaza terenul, te poti bucura altfel de tot ce traiesti alaturi de persoana iubita. Va oferiti unul altuia sentimente ca intr-un joc de copii, si va simtiti liberi impreuna, fara a va supune neaparat unor reguli, unor legi, unor conditii stricte. fii liber sa experimentezi iubirea la modul cel mai placut, pentru ca mai e cale lunga pana cand veti putea emite amandoi pretentii unul asupra celuilalt. Deocamdata iubirea se reduce la joc, la flirt, la aventura, urmand sa vezi tu mai incolo incotro merge!

Horoscop 29 octombrie 2015 – Gemeni

Da, e minunat sa ai teluri marete si vise inalte, dar uneori e bine sa te multumesti si cu ceea ce ai, si cu un pic mai putin. Ceea ce ti se ofera azi, desi poate nu e la nivelul cel mai inalt de la care aveai tu sperante, se va dovedi a fi un inlocuitor perfect sau un stimulent pentru ceva ce, momentan, nu poti obtine. Scopul tau e inca departe, dar nu imposibil, important e ca pe parcurs primesti suficiente semnale ca te apropii de el, mici garantii care iti amplifica speranta si increderea. Esti pe drumul cel bun, fii sigur de asta, si bucura-te si de etapa la care esti acum, pentru ca de aici se va cladi deja etajul urmator care te duce cu un pas mai sus catre marele tau scop!

Horoscop 29 octombrie 2015 – Rac

Privesti spre viitor cu incredere si optimism, si ai o capacitate de vizualizare pe care nimeni n-o intrece. Tu vorbesti despre viitor de parca e deja acolo, sub ochii tai. De fapt, nici nu vorbesti despre marile tale dorinte la timpul viitor, ci spui ca sunt deja parte din viata ta, ca le atingi, ca te bucuri de ele. E cea mai buna atitudine in fata dorintelor, pentru ca asa arati maxima incredere in materializarea lor. Proiectezi chiar tu viitorul prin ceea ce spui lumii ca urmeaza sa primesti, deci tu esti arhitectul, tu esti constructorul propriului tau destin. Tu vorbesti despre ziua de maine ca si cum ai povesti o carte deja scrisa, si tonul tau e luminos, fericit, entuziast!

Horoscop 29 octombrie 2015 – Leu

A ramas ceva neterminat de zilele trecute care iti cere de urgenta atentie. Nu te eschiva, intoarce-te acolo unde ai lasat totul si du la capat ce ai inceput. Te vei simti mult mai liber dupa aceea, altfel aceasta va deveni o restanta care te va trage mereu inapoi. Vei vedea ca va veni o zi cand efectele acestui proiect, pe care il tot lasi pe planul doi, vor fi esentiale si atunci tot te vei intoarce la acest nivel. Nu lasa trecutul in dezechilibru, ca sa nu pierzi altadata timp pretios ca sa te achiti de datorii.

Horoscop 29 octombrie 2015 – Fecioara

Cand nici nu te asteptai, apare un musafir nepoftit, dar pe care il primesti cu inima deschisa. E o schimbare neprevazuta in program, desi aveai altceva de facut, dar asa trebuie sa te adaptezi noilor conditii din mers. Poate si tu trebuie sa pleci la drum pe nepregatite, si, ca de obicei, lucrurile neplanificate in fata carora trebuie sa dai dovada de flexibilitate, sunt si cele care ies cel mai bine. Daca ai avea timp suficient sa le pregatesti pe toate in detaliu nu ar iesi la fel de bine care cele care te iau prin surprindere cerand de la tine promptitudine si inspiratie de moment.

Horoscop 29 octombrie 2015 – Balanta

Trebuie sa vii cu picioarele pe pamant si sa te concentrezi mult mai atent asupra planului de care te ocupi, pentru ca a ajuns la un nivel in care nu-ti poti permite sa-l lasi sa se duca unde vrea. E nevoie de control, de claritate mentala, de o strategie eficienta, de siguranta in tot ce faci, aratand ca esti un om matur care stie foarte bine ce face. Desi nu esti genul care priveste lucrurile atat de strict si de rigid, de data aceasta ti se cere o astfel de atitudine ca sa nu scapi nimic din vedere. Apleaca-te asupra sarcinilor asumate cu maxima seriozitate, pentru ca nu e de glumit: in joc sunt renumele tau, imaginea ta profesionala, veniturile tale, stabilitatea ta de zi cu zi. Comporta-te ca un om responsabil!

De același autor

Related Articles