Problemele se ţin scai de fostul primar al comunei Văliug

mocanu primar valiugFostul primar al comunei Văliug, Marius Mocanu nu scapă de probleme. După ce în noiembrie 2014, acesta a fost găsit incompatibil de ANI, acum procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată pentru conflict de interese în formă continuată.
Potrivit rechizitorului, în perioada în care a fost primar, 2008-2012, Marius Mocanu a semnat cinci acte adiţionale la un contract de prestări servicii încheiat de administraţia locală cu o firmă unde era asociat. În plus, în calitate de delegat al firmei, Marius Mocanu a semnat o serie de facturi, facilitând producerea unui beneficiu pentru societate în cuantum de peste 230.000 lei.
Vă reamintim că fostul primar al comunei Văliug a mai fost judecat în trecut şi pentru fapte de corupţie. Deşi Tribunalul Caraş-Severin l-a condamnat iniţial la trei ani şi trei luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă, Curtea de Apel Timişoara a suspendat executarea pedepsei.
Marius Mocanu a fost prins în aprilie 2011, în flagrant, de procurorii anticorupţie în timp ce primea mită 3.000 de euro, pentru a facilita unei persoane concesionarea a trei parcele de teren.

Sursa foto: adevarul.ro

Cele mai citite

Related Articles