[VIDEO] Grav accident de circulaţie la Caransebeş, soldat cu 26 de răniţi

UPDATE

ISU Semenic: Timp record de intervenţie la accidentul rutier de la Caransebeş

La locul accidentului au fost deplasate 9 ambulanţe, din care 2 ambulanţe SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi una de intervenţie la incendiu. S-a acţionat pentru trierea persoanelor rănite, acordarea primului ajutor medical de urgenţă şi transportul acestora către Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Caransebeş. Toate forţele implicate au acţionat cu operativitate şi profesionalism, în 40 de minute reuşind încheierea misiunii la locul intervenţiei.

Inspectoratul Teritorial de Muncă a intrat pe fir și anchetează accidentul de la Caransebeș

Inspectoratul Teritorial de Muncă al judeţului Caraş-Severin cercetează accidentul rutier ce a avut loc aseară în Caransebeş şi în urma căruia 26 de persoane au fost rănite. Oamenii tocmai ieşiseră din tură, fiind angajaţi la o fabrică de cabluri din Caransebeş. Inspectorii vor stabili cu exactitate dacă a fost sau nu vorba de accident de muncă, deoarece muncitorii erau transportaţi de la locul de muncă spre domiciliu – a declarat purtătorul de cuvânt al ITM Caraş-Severin, Mihaela Aga.

Comunicatul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin:

Accidentul a avut loc în jurul orelor 22.20, când Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată printr-un apel unic de urgenţă 112, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Caraș-Severin.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că M.I. din Caransebeş, în timp ce conducea un autobuz din direcţia Balta Sărată către Centru Civic, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a acroşat cu partea stângă faţă a autobuzului un autoturism care circula regulamentar din sens opus, după aceasta autobuzul a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat din beton. Pasagerii erau angajați la o societate comercială şi se deplasau de la locul de muncă spre domiciliu.

Se continuă cercetările faţă de conducătorul auto al autobuzului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Grav accident de circulație la Caransebeș

50 de persoane au fost la un pas de moarte după ce șoferul autocarului în care se aflau a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a lovit un autoturism şi apoi a intrat într-un stâlp. 26 de pasageri au fost răniți, fiind transportați la Spitalul Muncipial de Urgență din Caransebeș. După cum ne-a informat medicul de gardă, Cornelia Nicolaescu, ulterior trei au fost trimiși la Timișoara, șapte au rămas la Caransebeș sub supraveghere medicală, iar restul au fost externați. Cele trei persoane care au ajuns la Timişoara sunt în prezent stabile hemodinamic, a mai precizat Cornelia Nicolaescu. Oamenii veneau de la lucru, fiind angajați la fabrica de cabluri Borneze.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de conducătorul auto al autobuzului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Şi Inspectoratul Teritorial de Muncă efectuează o anchetă, întrucât incidentul este considerat accident de muncă. Vom reveni cu informații.

Foto: infocs.ro

https://www.youtube.com/watch?v=qfPQuUefMrA

Cele mai citite

Related Articles