Poliţiştii nu mai fac faţă! “Este iad în taberele de refugiaţi”

refugiaţi 2Şeful sindicatului poliţiştilor din Germania, Rainer Wendt, s-a arătat revoltat, într-un interviu acordat unui post TV, de reacţia întârziată a politicienilor faţă de violenţele imigranţilor şi a detaliat ce se întâmplă în centrele de refugiaţi, potrivit onlinereport.

Wendt s-a plâns că abia acum politicienii s-au gândit să adopte noi măsuri privind acordarea azilului pentru imigranţi. „Toate lucrurile astea trebuiau să se întâmple de acum un an, de când au apărut primele semne ale haosului. În taberele de refugiaţi a izbucnit iadul: la graniţa din sudul Germaniei, în Bavaria, în special, este iad. Colegii noştri nici nu mai au timp să îşi scoată bocancii”.

El a menţionat că toate acestea nu se întâmplă în ultima săptămână sau în ultima lună, ci de un an de zile, „iar politicienii acţionează acum de parcă ar fi total surprinşi”. „Ei trebuiau să facă ceva mai devreme”, a punctat Wendt.

Întrebat de jurnalist despre bătăile din tabere şi jafurile din magazine, Wendt a confirmat că poliţia este tot mai îngrijorată: „Sunt trei zone zone pe care le avem în vedere. În primul rând atacurile asupra taberelor, care au explodat în ultima lună. Apoi sunt infracţiunile comise de refugiaţi, printre care violarea femeilor şi a copiilor, utilizarea pe scară largă a violenţei, alte activităţi precum exploatarea şi sclavia”.

Poliţistul s-a plâns că imigranţii fac ce vor, iar statul abia reacţionează. „Refugiaţii ar trebui să ştie că în această ţară nu se aplică Sharia”, a continuat acesta solicitând urgentarea procedurilor de deportare a turbulenţilor, care din „persecutaţi se transformă în opresori”.

De același autor

Related Articles