Metalul Reşiţa îşi continuă deriva prin Liga 2. Antrenorul Eugen Trică se pregăteşte de plecare

Eugen Trica

Metalul Reșița ţine strâns de „lanterna roşie”, fiind pe ultimul loc în seria a doua a Ligii secunde de fotbal. Gruparea din Valea Domanului traversează o perioadă grea, nu îşi găseşte ritmul chiar şi după ce a plecat Marian Pănă. Tehnicianul afirma la un moment dat că pleacă, deoarece nu vrea să-şi compromită cariera la o echipă care se află în letargie. Tehnicianul şi-a anunţat intenţía după meciul din etapa a 3-a, de acasă, atunci când elevii săi au pierdut în faţa celor de la FC Braşov cu 3-2, afirmând că pleacă după partida din etapa a 4-a de la FCM Baia Mare. Ascultaţi declaraţia de atunci a lui Marian Pană:

Venirea pe banca tehnică a lui Eugen Trică, în 22 septembrie, s-a vrut un şoc. Cu toate acestea, formaţia patronată de Cătălin Rufă joacă în aceeaşi notă. La ultimul meci de campionat, chiar pe teren propriu cu Chindia Târgovişte, echipa nu a jucat mai nimic, având o singură fază periculoasă la poarta adversă. Din această cauză, antrenorul Eugen Trică a vrut să plece de la cârma formaţiei. Tehnicianul a spus că nu se poate păcăli fotbalul, prin lipsa de atitudine. Jucătorii l-au convins totuşi să rămână, luându-şi angajamentul că vor câştiga meciul din etapa viitoare, în deplasare, la UTA Bătrâna Doamnă.

Ascultaţi ce a afirmat Eugen Trică după înfrângerea cu 1-0 în Valea Domanului în faţa nou promovatei Chindia Târgovişte:

În actuala ediţie, Metalul Reşiţa după opt partide jucate, nu a reuşit să câştige niciuna, având un singur egal, şapte înfrângeri, şi un singur punct acumulat. Cinci goluri au marcat şi au primit 19.

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles