[VIDEO] Scene șocante. O femeie ce părea a fi posedată a fost dusă la racla cu moștele Sfintei Parascheva

Aproximativ 20.000 de pelerini au trecut pe la baldachinul cu racla Sfintei Cuvioase Parascheva şi a Sfintei Mironosiţe Maria Magdalena. În prezent, la rândul format de pelerini, pentru a ajunge în Curtea Catedralei Mitropolitane din Iaşi, se aşteaptă în jur de şase ore. 40 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, două dintre acestea fiind internate în spital.

O femeie a fost adusă ţipând şi urlând. Rudele au spus că tânăra este posedată şi au insistat să o aducă să atingă racla cu moaşte.

Totodată, reprezentanţii Poliţiei au declarat că nu au fost înregistrate cazuri de furturi, tîlhării sau vătămări corporale. Aproximativ o mie de poliţişti şi jandarmi asigură în aceste zile ordinea publică în municipiul Iaşi.

Astăzi vor fi aduse, de la București, moaștele Sfântului Ioan Gura de Aur, zi în care va avea şi loc pelerinajul ”Calea Sfinţilor”, sfintele moaşte urmând să fie purtate pe umeri de către preoţi. În aceste zile, la Iaşi, sunt aşteptaţi sute de mii de pelerini cu prilejul Hramului Sfintei Cuvioase Parascheva.

https://www.youtube.com/watch?v=Dl-uKWze8kE

Cele mai citite

Related Articles