Minoră de 11 ani din Arad, abuzată sexual de un om al străzii aflat într-un scaun cu rotile

6oprea

O fetiţă în vârstă de 11 ani din Arad, a fost abuzată sexual de un om al străzii aflat într-un scaun cu rotile care, joi seara, a atras-o pe minoră în clădirea fostului Cazino, a declarat, vineri, într-un briefing de presă, procurorul Dan Aurelian Ursu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

‘În seara zilei de joi, sub pretextul de a-l ajuta să-şi transporte la locuinţă un bagaj, un om al străzii aflat într-un scaun cu rotile, a acostat-o pe minora S.D.A., în vârstă de numai 11 ani, în clădirea fostului Cazino de pe Bulevardul General Dragalina, unde, prin constrângere fizică şi morală, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă, a întreţinut cu aceasta acte sexuale’, a menţionat procurorul Dan Aurelian Ursu.

Potrivit sursei citate, la scurt timp, violatorul a fost reţinut de către poliţişti, pe numele său fiind întocmit un dosar de urmărire penală. Ulterior, procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a inculpatului C. A. O., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  viol.

‘Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la inculpat, dispunând arestarea preventivă a acestuia pe o durată de 30 zile’, a adăugat procurorul Dan Aurelian Ursu.

Agerpres

foto Aradon

De același autor

Related Articles