Horoscop 2 octombrie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 2 octombrie:

Trigonul Soarelui cu Luna confera emotii puternice si o sensibilitate sporita, in special la ideile umaniste. In plan personal, se manifesta o dorinta mai intensa de schimbare.

Horoscop 2 octombrie 2015 – Balanta

Esti in fata unor perspective noi si promitatoare, dar deocamdata nu le iei foarte in serios. O atitudine un pic mai jucausa, mai indiferenta chiar, se va dovedi a fi mai buna, decat sa imbraci haina omului responsabil si sa incepi sa vezi in jur doar probleme. Linisteste-ti sufletul inainte de a face primul pas si inarmeaza-te cu imens optimism, pentru ca reusita finala depinde enorm de gandirea pozitiva si de atitudinea optimista de la start. Ai incredere in sensul cel nou care si se deschide in fata si porneste la drum cu convingerea ca totul se va desfasura ca la carte si vei avea numai motive de bucurie!

Horoscop 2 octombrie 2015 – Scorpion

Cuvantul de ordine al zilei este iubire, deci investeste sentimente curate si adevarate in tot ce faci, chiar daca te ocupi de ceva care nu pare sa mearga perfect. Cu cat investesti mai multe ganduri frumoase in planurile tale, cu atat ele se vor evolua mai usor spre succes. Cat timp privesti orice situatie cu frica si cu nesiguranta, cu atat mai multa putere dai esecului sa se instaleze, ca atare deschide inima si emite de acolo cantitati uriase de iubire, de pasiune, de placere, de emotie si ai sa vezi imediat diferenta. Mergi la serviciu cu iubire. Fa mancare sau curatenie acasa cu iubire. Fa-ti temele cu iubire. Si astfel toate roadele muncii tale, chiar obligatii fiind, vor fi demne de lauda!

Horoscop 2 octombrie 2015 – Sagetator

Contactul cu autoritatile are un efect stimulator asupra ta, de parca ti-ar mari vointa de a demonstra ca ai dreptate in ciuda criticilor care vin de la acestea. Conflictele la varf pot fi aprinse, dar detii toate resursele pentru a-ti sustine punctul de vedere si chiar a repurta o victorie de rasunet in fata celor care, prin functie sau rang, cred ca au dreptul sa faca sau sa spuna orice. Nu e asa si le vei demonstra ca, de pe pozitia ta, poti avea ultimul cuvant apeland la alte argumente decat forta, aroganta sau superioritate.

Horoscop 2 octombrie 2015 – Capricorn

Esti inca blocat intr-o situatie din trecut de care nu te poti deloc rupe, de parca ar fi devenit o obsesie. Se stie ca tu ai o relatie cu totul aparte cu trecutul, de parca de acolo ti-ai extrage tu toata energia, dar de data aceasta trecutul e mai degraba o povara, un blocaj, decat o sursa de energie, de aceea e nevoie uneori si de uitare. Amintirile neplacute de demult trebuie sa dispara, deci fa un efort sa le inchizi acolo unde le e locul, aducand la lumina doar ceea ce iti face bine.

Horoscop 2 octombrie 2015- Varsator

Te intorci prea des inapoi, la etapele anterioare ale unui proiect care pare sa mearga bine, dar tu te simti mai in siguranta acolo, in trecut. Elibereaza-te de vremurile de altadata, ce a fost a fost, acum conteaza mai mult nivelul pe care te afli si, mai ales, cel spre care te indrepti. Concentreaza-ti energia pe ceea ce va sa vina, pentru ca trecutul si-a jucat rolul la momentul potrivit. Ai primit de acolo tot ce era mai bun pentru ceea ce ai de facut de acum inainte, ca atare nu te tot refugia in amintiri, in istoricul cu care te mandresti sau nu, in vremuri de demult. Gata, s-au dus!

Horoscop 2 octombrie 2015 –Pesti

Bucura-te de ceea ce ai, pentru ca ai la dispozitie lucruri minunate, pe care le-ai obtinut prin efort si pasiune. Nici nu conteaza ca nu ai ajuns, inca, la potentialul tau maxim. In fond mai ai atatea de facut si de acum inainte! Nu-ti spune nimeni sa obtii totul in acest moment al existentei tale, dar poti sa-ti propui sa atingi apogeul de acum inainte! Traseaza-ti urmatorii pasi cu incredere absoluta in succes, sigur ca tot ce iese din mainile sau din mintea ta e un succes deplin, si cat timp crezi asta cu tarie, e doar o chestiune de timp pana ajungi la varful visat. Dar dupa el vine o alta culme si mai grozava ce merita cucerita!

Horoscop 2 octombrie 2015 – Berbec

Ceva iti spune sa nu duci mai departe ce ai inceput, pentru ca au aparut motive de suspiciune cu privire la sansele de succes ale acestei actiuni. Mai bine o amani, o lasi pe altadata, deoarece acum nu sunt intrunite toate conditiile necesare unui succes deplin. Ceva te trage de maneca, iti spune sa fii prudent, sa nu te bagi mai mult decat e cazul, deocamdata, deci ai face mult mai bine daca ti-ai asculta vocea interioara care spune: stai pe loc. Vei vedea ca asa e mai bine, pentru ca in cateva zile lucrurile vor evolua din nou foarte bine, dupa ce hopul care apare acum in cale se va ridica de la sine. Nu depinde de tine sa dai deoparte piedica, tine de altii, tot ce poti face e sa te opresti si sa astepti.

Horoscop 2 octombrie 2015 – Taur

Unde mergi tu, lucrurile se linistesc ca prin farmec, de aceea vei vedea in ochii multora un soi de bucurie, de relaxare atunci cand te vad pe tine. Esti factorul de echilibru in medii tensionate sau garantia ca lucrurile vor merge intr-o directie buna imediat ce vei pune si tu umarul la actiunile care va aduc laolalta. Esti apreciat pentru ceea ce stii sa faci, pentru ceea ce esti, si cum sa nu te simti bine intr-un spatiu in care toata lumea te priveste cu simpatie, recunoscandu-ti astfel valoarea.

Horoscop 2 octombrie 2015 – Gemeni
Calmul care se lasase peste un plan este dat peste cap de o surpriza neplacuta care arunca in aer tot ce ai construit pana acum. Tie iti plac lucrurile clare, bine stabilite, or, o situatie ca aceasta te destabilizeaza complet. Va fi greu pentru tine sa-ti recapeti calmul, oricata rabdare si toleranta ai avea, pentru ca vestea picata din senin e greu de acceptat si mai ales greu de tinut sub control. Fii pregatit si pentru rasturnari majore de situatie, pentru ca acestea pot aparea chiar si in cele mai organizate si stabile proiecte, obligandu-te sa intervii prompt pentru a reechilibra totul.

Horoscop 2 octombrie 2015 – Rac

Te afli intr-un mediu aglomerat in care ai ocazia sa intri in contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umana e de invidiat, pentru ca stii de fiecare data cum sa-ti exprimi punctul de vedere in functie de interlocutorul din fata ta. Esti un exemplu de socializare si comunicare, deoarece tu gasesti intotdeauna stilul potrivit de a te apropia de oameni, subiectele comune de conversatie cu oricine, chiar si cu cei necunoscuti, iar calitatile pe care le implici te pun bine in valoare, devenind o prezenta agreabila si cautata de multa lume.

Horoscop 2 octombrie 2015 – Leu

Te simti blocat intr-o zona cumva tangenta cu ce se petrece in jurul tau, de parca lumea nu te intelege si te tine la distanta de miezul evenimentelor. Nu-i nimic, e pierderea lor, pentru ca tu ai avea o viziune diferita asupra lucrurilor si ar avea numai de castigat daca te-ar include si pe tine in aceasta aventura, ei nu sunt de acord cu ideile tale, poate mult prea moderne sau originale pentru capacitatea lor actuala de intelegere, si de aceea prefera sa ignore solutiile tale. Ai rabdare, intr-o zi isi vor da seama ca ai dreptate si atunci multi vor merge pe drumul deschis de tine, dar deja vei fi cu multi pasi inaintea lor si nu vei mai avea nevoie sa te bage ei pe tine in seama. Mergi deci pe calea ta!

Horoscop 2 octombrie 2015 – Fecioara

Este momentul unei analize la rece inainte de a extrage o concluzie finala, deci pregateste-te de o recapitulare cat se poate de obiectiva. Cantareste situatia pe toate partile, impartial, detasat, fara a te lasa impresionat de nici un fel de argument emotional. Numai capacitatea ta de a privi lucrurile de pe margine, descoperind avantajele pro si contra, te va ajuta sa iei o decizie corecta. Cere ragazul necesar pentru aceasta analiza, fara ca nimeni sa nu incerce sa te impinga de la spate.

 

Cele mai citite

Related Articles