Horoscop 1 octombrie 2015

 

horoscop

Horoscop 1 octombrie 2015 – Balanta

Relatia cu institutiile statului este in prim plan de parca ar fi venit vremea unor proiecte majore, de care depinde imaginea ta profesionala sau reputatia ta. Lasi impresie buna pe oriunde treci, pentru ca inspiri profesionalism, autoritate, seriozitate, exact acele calitati de care e nevoie in planurile tale curente. Nu te lasa intimidat nici de functia celor cu care discuti, nici de eventualele avertismente care ti se adreseaza, pentru ca nu te simti vinovat de absolut nimic. Esti sigur pe tine, stapan pe situatie, te bazezi pe o experienta bogata in domeniul pe care il practici si pe un bagaj imens de cunostinte verificate si bine documentate.

Horoscop 1 octombrie 2015 – Scorpion

Atractia spre o anumita persoana e mare si iti dai seama ca acest magnetism nu te lasa sa gandesti limpede, de aceea e bine sa-ti tii sub control instinctele si sa lasi mintea sa decida cum e mai bine. Daca iei azi decizii doar datorita fantasticei chemari fizice pe care o ai catre acea persoana atat de atractiva, s-ar putea sa iti dai seama mai tarziu ca nu inima si nici mintea nu au decis, ci cu totul alte parti ale corpului, de aceea tine-ti sub control impulsurile! Risti sa intri intr-o aventura amoroasa care tot va deranja pe cineva: te tine, pe celalalt, pe partenerul oficial de casa… Intelegi tu!

Horoscop 1 octombrie 2015 – Sagetator

Afacerile pot cunoaste azi un moment de progres vizibil, ceea ce te incanta si te motiveaza sa dai nastere altor idei creative si mai indraznete. Nu te opri la ceea ce ai deja, propune-ti mai mult, mai sus, mai bine, deoarece sansele tale de succes sunt maxime acum. Daca aveai de gand sa cumperi ceva scump sau sa pui un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor in viitor, lucrurile se aseaza pe cea mai stabila si promitatoare pozitie, ce-ti inspira incredere in bugetul tau viitor. Orice actiune ce implica o oarecare investitie financiara poate fi protejata de noroc, deci ai curajul sa deschizi portofelul!

Horoscop 1 octombrie 2015 – Capricorn

Parca se lupta doua personalitati diferite in sufletul tau, una indemnandu-te la actiune, la schimbare, la o exprimare mai clara a propriilor dorinte, in timp ce cealalta te trage inapoi, spunandu-ti sa stai in banca ta deocamdata. Lasa latura ta pozitiva si tonica sa iasa la iveala, nu accepta dominarea pesimismului, pentru ca nu e momentul pentru a ramane in umbra. Arata cine esti, ce poti, bucura-te de ceea ce reprezinti, pentru ca poate fi un moment bun sa te remarci. Daca te retragi in planul doi, dai dovada de o oarecare neincredere in calitatile tale si daca tu nu te placi asa cum esti, nici ceilalti nu te vor aprecia la justa valoare. Iubeste-te mai mult pe tine insuti!

Horoscop 1 octombrie 2015- Varsator

Nu te teme de cei care sunt in preajma ta si incearca sa te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste si informatii false. E modul lor de a-i da la o parte pe altii, pentru ca au o anumita putere asupra celor din jur apeland la astfel de tertipuri incorecte. Nu le permite asta: esti mai bine informat, mai puternic, mai sigur pe tine, deci nu trebuie sa te lasi dominat de asemenea comportamente. Treci peste aceste temeri, nu accepta minciunile altora, ci cauta sa te impui doar prin adevar si corectitudine. Cat timp scoti la lumina dovezi incontestabile, scrise negru pe alb, si nu te abati de la adevar, nimeni nu te poate invinge!

Horoscop 1 octombrie 2015 –Pesti

Nu pune la suflet multele dubii si intrebari circumspecte care vin de la cei din jur, pentru ca pot fi firesti in momentul in care tu ai o alta interpretare asupra lucrurilor. Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine, e nevoie de explicatii multe si clare pentru a te face inteles, dar merita sa-ti pui in joc toate calitatile pentru a atrage atentia asupra modului tau diferit de a privi situatia. Tu nu te poticnesti in piedici, nu spui la orice pas ca e imposibil si nici nu cauti nod in papura, ci ai convingerea ca totul va merge struna. E nevoie de timp sa-i convingi si pe ceilalti, deci nu te enerva daca ei sunt mai refractari la ideile tale.

Horoscop 1 octombrie 2015 –Berbec

Nu te privi cu ostilitate pe tine insuti, ca si cum nu ti-ar conveni nimic la propria persoana. Incearca sa te observi din punctul de vedere al celor care tin la tine neconditionat. Nu vezi cu cata iubire te privesc? Nu vezi cu cata caldura iti vorbesc? Dar numai tu esti cel care te vezi pe tine insuti ca pe cel mai mare inamic si discuti doar despre defectele tale, despre limitele tale, despre esecurile tale anterioare. Abandoneaza aceasta atitudine autocritica si negativista cu privire la valoarea ta si lasa-i pe cei dragi sa te invaluie cu iubirea si caldura lor, poate asa te vor molipsi si pe tine!

Horoscop 1 octombrie 2015 – Taur

Stai bine la capitolul comunicare, dialogul merge ca uns, ai mereu cele mai potrivite argumente pentru a-ti expune parerile. Daca ai avea de sustinut vreo prelegere sau daca trebuie sa prezinti un proiect important la serviciu, vei lasa o impresie excelenta, pentru ca ai cuvintele la tine si stii sa le folosesti cu talent. Nu sta in banca ta astazi, pentru ca ai multe de spus si o faci cu asemenea maiestrie, incat ai putea obtine victorii de rasunet: nota maxima la examene sustinute oral, aplauze la scena deschisa daca te prezinti in fata unui public sau felicitari binemeritate de la cei care te asculta. Spune ce ai de zis cu incredere si curaj, folosindu-te de toate instrumentele tale forte!

Horoscop 1 octombrie 2015 – Gemeni
Nu te astepta sa sara prea multa lume in ajutorul tau, nici macar daca le ceri asta foarte clar. In astfel de momente poti descoperi cati prieteni adevarati ai iar azi ai putea avea surpriza sa descoperi ca… e cam gol in preajma ta. E o lectie buna de viata pentru tine, tu care iti dai si camasa de pe tine uneori pentru cei care au nevoie de sprijin, si cand ai avea si tu nevoie, cine e alaturi de tine? Ei, n-o lua chiar in tragic, pentru ca daca e gol in jurul tau e semn ca doar tu esti cel care detine solutia la situatia in care te afli, deci te descurci mult mai bine singur. Priveste lucrurile asa, in avantajul tau, si nu te gandi doar ca prietenii dau bir cu fugitii

Horoscop 1 octombrie 2015 – Rac

Incearca sa nu ai nici un fel de reactie la vestile care vin astazi catre tine sau la actiunile altora fata de tine, pentru ca s-ar putea sa nu fie reactia cea mai potrivita. Nu e nevoie nici de agresivitate, nici de bucurie exagerata, ci gandeste-te cum sa ramai complet rece la tot ce vezi azi. Vei vedea ca lipsa unei reactii e cel mai bun lucru in situatia de fata, ca sa nu te chinuiesti mai apoi sa repari un eventual raspuns neadecvat. Nu rade, dar nici nu plange, nu porni nimic dar nici nu incheia nimic, stai pe loc, fara nici un fel de decizie. Sunt momente cand pasivitatea sau indiferenta sunt de preferat, ca si acum: nu fa nimic deci!

Horoscop 1 octombrie 2015 – Leu

Esti un exemplu de seriozitate si de cinste in fata unor persoane tinere care nu detin informatii complete la fel ca tine. Poti juca rolul de judecator intr-o situatie aparent minora, dar in care interventia ta se va dovedi a fi salvatoare. De la tine vor invata cei tineri, necopti, inca la inceput de viata, ce e bine si ce e rau, pentru ca in aceasta consta lectia pe care le-o oferi: ca exista reguli, norme, legi care trebuie respectate pentru a ajunge la un nivel de care sa fie toata lumea mandra. Daca nu, ai si puterea de a sanctiona pe cei care se abat de la calea cea dreapta.

Horoscop 1 octombrie 2015 – Fecioara

Trebuie sa fii foarte transant astazi si, din cele doua variante pe care le ai la dispozitie, sa spui odata pentru totdeauna ce alegi. Se presupune ca ai analizat problema pe toate fetele, ai descoperit si avantajele si dezavantajele si dintr-o directie si din alta, deci esti in masura sa spui care e varianta optima pentru tine. Nu ai cum sa te folosesti de ambele directii simultan, ca atare, ca-ti place sau nu, trebuie sa spui clar: ori e alba, ori e neagra. Cale de mijloc nu exista, dar noroc ca esti curajos si pregatit sa-ti exprimi parerea chiar daca suna categoric.

Cele mai citite

Related Articles