Liviu Dragnea, susţinut de PSD Caraş-Severin

Mocioalca si Dragnea la Resita

Organizaţia judeţeană PSD Caraş-Severin a validat susţinerea candidaturii lui Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al Partidului Social Democrat. Hotărârea a fost luată în şedinţa Comitetului Executiv care a avut loc sâmbătă, 25 septembrie. De asemenea, s-a aprobat în unanimitate și susținerea candidaturii lui Valeriu Zgonea, pentru funcția de președinte executiv al partidului.
Reamintim, congresul PSD va avea loc pe 18 octombrie, iar noua conducere a partidului va fi aleasă pe 11 octombrie.

Redăm mai jos comunicatul de presă remis de biroul de presă al PSD Caraş-Severin:

În ședința Comitetului Executiv al PSD Caraș-Severin din data de 25.09.2015 s-a decis în unanimitate aprobarea Rezoluției privind susţinerea candidaturii domnului Liviu Dragnea pentru funcţia de presedinte al PSD, de către organizaţia PSD Caraş-Severin. De asemenea, s-a aprobat în unanimitate și Rezoluția de susținere a candidaturii domnului Valeriu Zgonea, pentru funcția de președinte executiv al PSD.
Deputatul Ion Mocioalcă, președintele Organizației Județene PSD Caraș-Severin: “Liviu Dragnea va fi susținut de organizația Caraș! Noi credem că Liviu Dragnea poate menține unit partidul, poate asigura păstrarea guvernării și câștigarea alegerilor.”
”Valeriu Zgonea este un vechi prieten al organizației PSD Caraș-Severin, organizație care-l susține necondiționat.”- Ion Mocioalcă, președinte PSD Caraș-Severin.
foto arhivă
(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles