[FOTO] Accident lângă Reșița, după ce o autobetonieră a rămas fără frâne

acc betoniera 2

Prezenţa de spirit a unui şofer profesionist a dus la evitarea unui accident rutier cu urmări deosebit de grave. O autospecială de transport beton s-a răsturnat pe carosabil, la ieşirea din Reşiţa, spre cartierul Cuptoare. Accidentul a fost unul controlat de către şofer, care a simţit că autovehiculul a rămas fără frâne, spune unul dintre martorii evenimentului:

Accidentul a avut loc din cauza defecţiunilor tehnice ale vehiculului, respectiv s-a spart perna de aer la frâne, spune subcomisarul Dorin Ţugmeanu, de la Serviciul Rutier Caraş-Severin. Şoferul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Bărbatul acuza dureri la spate.

În data de 17.09.2015, în municipiul Reşiţa pe str. Minda, în timp ce D.D., de 48 ani, din localitate conducea o autoutilitară din direcţia Secu – Muncitoresc, nu reduce viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, intră în şanţul pluvial din stânga şi se răstoarnă pe carosabil. În urma producerii accidentului conducătorul auto a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Nu a necesitat internare. În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă D.D. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, se arată în comunicatul de presă primit la redacţie.

 

Cele mai citite

Related Articles