Marian Drăgulescu a cucerit două medalii la revenirea în competiţiile de gimnastică

Marian Dragulescu a revenit in competitii

Gimnastul Marian Drăgulescu a cucerit două medalii la Cupa Israelului, desfăşurată la Tel Aviv, după aproape trei ani de la retragerea din competiţii.

Astfel, în primul său concurs oficial după revenire, Drăgulescu a concurat la cinci aparate- mai puţin la inele, fiind medaliat cu aur la sărituri (nota 15,650) şi cu bronz la bară fixă (nota 14,550). Din echipa României au mai făcut parte reşiţeanul Daniel Rădeanu şi Andrei Ursache, acesta obţinând bronzul la cal cu mânere (nota 14,250). La Cupa Israelului au mai participat gimnaşti din Azerbaidjan, Croaţia, Lituania şi din partea gazdelor.

Următoarele teste pentru gimnaştii români vor fi reprezentante de Campionatele Naţionale, la Bucureşti, în perioada 25-27 septembrie, precum şi în cadrul patrulaterului România-Spania-Ungaria-Norvegia (Bucureşti, în 3 octombrie).

Atât băieţii, cât şi fetele din lotul României se pregătesc pentru participarea la Campionatele Mondiale de la Glasgow, din luna octombrie, la care se vor decide sportivii şi echipele calificate direct la Jocurile Olimpice de la Rio.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles