Horoscop 30 august 2015

horoscop

Previuziunile astrale pentru 30 august:

Luna Plina nu poate sa predispuna decat la agitatie. Riscul de accidente si scandaluri este in crestere. Nu uitati ca omul isi stapaneste propriul destin. Daca ganditi pozitiv si cunoasteti predispozitiile astrale, puteti sa evitati efectele negative ale oricarei conjuncturi si sa intoarceti totul in favoarea dumneavoastra.

Fecioara-Nu primesti intotdeauna aceleasi semne de afectiune si de simpatie de la cei din jur, chiar daca tu le vorbesti amabil si frumos. Unii vor da replici severe chiar si la cele mai placute gesturi ale tale, dar nu pune la suflet acest comportament! Esti convins ca oricine are toanele lui si, daca azi se poarta uraþ maine sigur isi va da seama de felul cum te-a tratat si va repara greseala. Dai dovada de atata intelegere si toleranta, care ii vor dezarma foarte repede pe cei nervosi si agresivi, deci nu aluneca si tu pe aceeasi panta!

Balanta- Stai pe loc, nu iesi azi la cumparaturi si nici nu lua decizii majore cu banii de care dispui, chiar daca ti se pare ca se afla pe un nivel promitator. Daca vei cheltui acum acesti bani pe care i-ai acumulat cu greu in timp indelungaþ vei amana sau chiar bloca alte proiecte costisitoare in care ai putea investi foarte bine aceste sume. Mai asteapta, mai pune un ban deoparte, economiseste, pentru ca va veni o zi cand aceste sume vor putea fi valorificate perfecþ dar daca le arunci acum pe fereastra pe cine stie ce cumparaturi, vei regreta nechibzuinta de acum!

Scorpion- Simti o mare apasare pe inima din cauza unei dezamagiri profunde, poate din cauza iubirii. Nu sta sa cantaresti acest gol atat de mulþ pentru ca e o tristete trecatoare ce poate fi imediat compensata cu altceva. Daca ai fi mai atenþ ai descoperi ca, desi din directia de unde asteptai un miracol nu apare nimic, ti se ofera in schimb altceva, poate la fel de bun, dar pe care esti tentat sa-l respingi pentru ca nu seamana cu ceea ce visai. Ba da, poate fi un inlocuitor la fel de bun care iti va diminua greutatea de pe inima, dar depinde numai de tine sa accepti ce ti se ofera. Uneori alternativele pot fi mai bune!

Sagetator- Nu poti pune pret pe promisiunile sau pe informatiile pe care ti le transmite azi un amic. Ti se pare necopþ lipsit de experienta, si nu crezi ca se bazeaza pe date foarte clare. Ai senzatia ca-si da si el cu parerea, fara a se fi documentat serios inainte, de aceea ai prefera sa mai primesti informatii si din alta sursa. Dar, culmea, daca apare cumva si o alta sursa de informatie, asa cum doreai, parerile vor fi contradictorii incat te incurci si mai tare in tot ce auzi, ca atare mai bine te bazezi doar pe propriile judecati de valoare, nu pe sfaturile altora. Unii habar n-au ce spun!

Capricorn- Lucrurile sfinte sunt cea mai mare preocupare a zilei de azi, pentru ca ai o orientare cu totul speciala spre tot ce e legat de divinitate, biserica, de aceasta latura mai sensibila a vietii. Probabil stai de vorba cu cineva care are un efect major asupra ta prin astfel de discutii cu tenta spirituala (cu un duhovnic, cu un teolog, cu un credincios practicant) si te regasesti foarte bine in spusele sale. Esti gata sa-l urmezi intr-o calatorie spirituala ce are ca punct de pornire religia, relatia ci divinitatea, pentru ca rezonezi perfect cu acest domeniu. Nu e fanatism religioº e credinta pura si demonstrezi cat de puternica ti-e credinta!

Varsator- Lupta cu starea de apatie si oboseala care te-a coplesit. Nu te simti in apele tale, asa e, te apasa emotii negative, vini sau suparari peste care nu poti trece, de aceea ai nevoie de ceva care sa te scoata din aceasta pasa, iar miracolul… chiar apare! Totul e ca si tu sa profiti de sansa care ti se ofera si care iti poate abate imediat gandurile de la ceea ce te framanta. Nu sta singur in aceasta zi si, daca nimeni nu te invita la o aventura, fii tu cel care mobilizeaza gasca de prieteni sau familia la ceva palpitant care sa va dea tuturor chef de viata si de distractie.

Pesti- Lasi o impresie buna in ochii sexului opus si atragi atentia pe oriunde te-ai duce. Afisezi o superioritate relaxata ce va fi usor remarcata de ceilalti, ceea ce iti va da mai multa incredere in tine. Ai legaturi cu persoane influente sau cu un oarecare renume, care te vor aprecia, ba poate chiar vor veni cu oferte tentante pe care merita sa le accepti. Sunt posibile intalniri cu persoane cu preocupari comune, cu cei care impartasesc un hobby de-al tau, in cadrul unui club de sporþ de arta, sau orice alt domeniu de activitate fata de care ai afinitati speciale.

Berbec- Daca intuitia iti spune ca cineva din grupul in care te afli are ceva de ascunº ar fi bine sa-l descoperi inainte de a te induce in eroare! Fii foarte exigent atunci cand accepti sfaturi de la cei din jurul tau, pentru ca s-ar putea sa asculti niste informatii gresite, poate chiar rau intentionate, transmise de un fals prieten. Urmareste ceva si primul pas e sa te trimita pe o pista gresita prin datele pe care ti le pune la dispozitie. Daca lucrezi intr-un anturaj mai numeroº ia in serios doar acele informatii care se confirma din mai multe surse, semn ca sunt verificate si acceptate de mai multa lume.

Taur- Nu ai prea multe motive de veselie astazi, de parca, la tot pasul, apar numai obstacole in planurile tale. Parca nu te mai intelegi cu nimeni, si cand vezi cat de agresivi sunt unii fata de tine, preferi sa te retragi in carapacea ta, nevazut de nimeni, poate-poate asa scapi de reactiile pe care nu le meriti. Izolandu-te in spatele unei masti de indiferenta si raceala doar ca sa te protejezi de reactiile negative ale celor care sunt irascibili si rautaciosi, ai putea respinge si gesturi frumoase, care totusi exista in jurul tau. Dar ascuns in spatele acestei platose protectoare, nici acestea nu mai ajung la tine, pentru ca nu lasi pe nimeni sa se apropie.

Gemeni- Nici n-ai idee ce noroc te viziteaza astazi, totul e sa fii pe faza si sa nu-l respingi. Poate veni prin intermediul unui mesager pe care trebuie sa-l primesti cu bratele deschise, cu bucurie pe chip, cu prietenie in sufleþ pentru ca are numai lucruri frumoase sa-ti transmita. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni pe cineva care poate deveni azi marele noroc pentru tine. Stai cu ochii atent la oamenii cu care te intersectezi astazi, pentru ca unul din ei joaca un rol cheie, de salvator intr-un moment important pentru planurile tale actuale. El e eroul tau, astazi!

Rac- Te simti ciudat in prezenta unei persoane mature, care impune respect prin simpla sa prezenta. Modestia e modul tau de a-i recunoaste valoarea sau superioritatea, de parca nu ai avea curajul nici sa vorbesti in fata sa. Ai ceva de invatat de la el, care devine astfel mentor sau profesor pentru tine intr-un domeniu pe care tu abia acum il descoperi, in timp ce el poate fi deja o somitate in materie. Timiditatea te copleseste in cazul in care ai de a face cu cineva care iti este cu ceva mai presus: ca rang, ca functie, ca varsta, ca experienta.

Leu- Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energia pozitiva ce iti va face ziua mai fericita. Chiar simti lumina calda a iubirii care te invaluie atunci cand te afli in compania unor persoane care te rasfata in gesturi de simpatie si afectiune si oferi si tu la fel de mult inapoi. Datorita lor, vei trai momente de varf, in care schimbul de vorbe bune, de incurajari sincere, de povesti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevarata vor fi la cote maxime. Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie!

De același autor

Related Articles