Kate Middleton, detronată din fruntea clasamentului celor mai elegante femei din familiile regale

kate

Ca în fiecare an, revista britanică Hello! a cerut unui număr de 30.000 dintre cititorii săi să alcătuiască un clasament al celor mai elegante femei din familiile regale, iar surpriza a fost că ducesa de Cambridge, Kate Middleton, care se afla în fruntea listei de când s-a căsătorit cu prinţul William, a căzut în acest an, nu pe locul al doilea, ci pe al treilea. Primul loc este ocupat de această dată de Mary a Danemarcei, născută Mary Donaldson, relatează lefigaro.fr.

Soţia de 43 de ani a prinţului moştenitor Frederik a fost desemnată în fruntea clasamentului de 30% dintre cititorii revistei Hello!, fiind urmată îndeaproape de regina Maxima a Olandei, pe ultima treaptă a podiumului aflându-se Kate Middleton. În clasament se mai regăsesc reginele Letizia a Spaniei şi Rania a Iordaniei, prinţesele Mette-Marit a Norvegiei şi Victoria a Suediei, precum şi contesa Sophia de Wessex.

Depunctarea tinerei soţii a prinţului William nu pare neaşteptată după noile reguli de stil impuse de regina Elisabeta a II-a. Cea care aducea o nuanţă de modernitate casei regale britanice s-a văzut obligată de bunica soţului ei să poarte ‘fuste lungi şi numai bijuterii ale coroanei’. Potrivit presei britanice, lui Kate i s-ar fi interzis lacul de unghii coloraţ fustele deasupra genunchilor şi încălţămintea cu platformă.

Prinţesa Mary de Danemarca adoptă şi ea un stil convenţional, niciodată exageraţ dar mereu cu un detaliu modern care îi scoate în evidenţă ţinuta şi talia de viespe. Mamă a patru copii, Mary Donaldson, de origine australiană, este mereu elegantă şi în tendinţe datorită stilistei la care a apelaţ Anja Alajdi. Aceasta o îmbracă cu creaţii Valentino, dar şi cu articole vestimentare create de mici designeri danezi, încheie lefigaro.fr.

AGERPRES

Foto: www.nairaland.com

Cele mai citite

Related Articles