[UPDATE] Circulaţia a fost reluată pe DN 6, blocat din cauza unui accident rutier

ACCIDENT-DN6-Viaduct-Adakaleh-10

***

Ora 13.00: Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri în perimetrul kilometrului 344+800 al DN 6, unde a avut loc miercuri, 19 august un accident rutier.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Mehedinti, Nicolae Lohon, a declarat pentru AGERPRES ca a fost nevoie de aceasta masura pentru a permite echipajelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, SMURD si al Serviciului Judetean de Ambulanta sa intervina pentru asigurarea asistentei medicale de urgenta victimelor si pentru stabilirea împrejurarilor în care s-a produs accidentul rutier.

Accidentul a avut loc între un autotren si un autoturism în care se aflau cinci persoane. Acestea trebuie monitorizate si transportate la spital. Dintr-o primă constatare rezultă că şoferul aflat la volanul autoturismului s-a angajat într-o depăşire neregulamentară sş a intrat pe contrasenş unde s-a ciocnit de celălalt autovehicul“, a precizat Lohon.

Potrivit sursei citate, tronsonul de drum naţional 6 situat între Drobeta Turnu Severin si Orsova va rămâne închis aproximativ o oră, timp în care ocupantii autoturismului vor primi îngrijiri medicale, politistii vor finaliza cercetările, iar autovehiculele implicate în accident vor fi trase într-o zonă de refugiu.

Cele mai citite

Related Articles