Horoscop 3 august 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 3 august 2015

Trigonul planetei Mercur cu Uranus favorizeaza afirmarea talentelor native si stimuleaza ideile bune in afaceri. Astazi puteti sa va bazati pe intuitie.

LEU –S-ar putea ca dimineata seful sa va dea o veste care sa va schimbe complet planurile in aceasta zi de luni. Starea de confuzie pe care o resimtiti este trecatoare, asa ca nu are rost sa va faceti griji. Va recomandam sa evitati calatoriile lungi. Daca nu aveti incotro, fiti atent la bagaje si la acte, ca sa nu aveti probleme.

FECIOARĂ – S-ar putea sa aveti divergente cu partenerul de viata, pentru ca nu sunteti de acord cu schimbarile pe care doreste sa le faca in casa. Pentru a evita o cearta, este suficient sa tineti seama si de dorintele celorlalti. Va recomandam sa nu va suprasolicitati

BALANŢĂ –Va recomandam sa nu luati decizii importante. Ar fi bine sa va gasiti mai mult timp pentru problemele familiei. Seara, faceti planuri pentru o calatorie impreuna cu partenerul de viata asa ca totul este sub control.

SCORPION –Dimineata sunteti agitat din cauza amanarii unei intalniri de afaceri in care v-ati pus mari sperante. Va sfatuim sa va temperati nervozitatea, altfel puteti ajunge in situatii neplacute. Ar fi bine sa discutati calm cu persoana iubita, ca sa nu declansati o cearta inutila.

SĂGETATOR- Este o perioadă perfectă in care puteţi să vă imbunătăţiţi latura romantică, fiind mai atenţi cu cei dragi. Dacă ieşiţi în societate analizaţi cu atenţie ofertele pe care le primiţi de la o persoană care vă va ieşi astăzi în cale. Şi nu uitaţi, prima impresie contează!

CAPRICORN –Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat, va recomandam sa nu va neglijati sanatatea. Gasiti-va timp si pentru odihna! Reusiti sa faceti schimbari in camin, care va vor imbunatati mult viata sentimentala.

VĂRSĂTOR –Daca puteti sa plecati intr-o excursie cu partenerul de viata, va recomandam sa nu ezitati. O iesire in mijlocul naturii va poate apropia si mai mult. Aveti idei originale, apreciate de anturaj, dar va sfatuim sa tineti cont si de parerile celorlalti.

PEŞTI –Ar fi bine sa amanati afacerile si intalnirile cu persoane importante.Dimineata s-ar putea ca o ruda mai tanara sa va ceara un imprumut. Se pare ca are nevoie de bani pentru cursuri, carti sau altceva legat de studii. O mana de ajutor nu strica!

BERBEC –Sunteti nemultumit de tot ce se petrece si aveti tendinta sa-i criticati pe toti. Va sfatuim sa va temperati spiritul critic, pentru ca riscati sa fiti considerat arogant. Nu este exclus sa aveti probleme si in relatiile sentimentale.

TAUR -Dimineata s-ar putea sa va simtiti fara vlaga la serviciu si sa nu puteti termina o lucrare inceputa mai demult. Riscati sa primiti reprosuri din partea colegilor si chiar sa apara tensiuni.Va sfatuim sa nu provocati discutii in contradictoriu, daca nu vreti sa va complicati situatia.

GEMENI –Problemele sentimentale va indispun. Si relatiile cu prietenii pot avea de suferit, daca îi evitati. În schimb, aveti un spor deosebit in activitati casnice, mai reparaţi, mai vopsiţi câte ceva, oricum încă mai aveţi multe lucruri de pus la punct în gospodpărie.

RAC –Se pare ca nu sunteti multumit de nimic si va enervati din orice. Nu suportati glumele si va aprindeti usor, fie pentru ca partenerul de viata a cheltuit prea mult, fie pentru ca nu gasiti ceva. Incercati sa nu exagerati si sa va pastrati calmul!

De același autor

Related Articles