Horoscop 25 iulie 2015

horoscop

Previziunile astrale 25 iulie:

Sextilul Luna-Venus favorizeaza relatiile sociale si sentimentale. Va puteti astepta la o zi calma, cu respect reciproc si fara conflicte. Relatiile de prietenie sau de parteneriat pe care le legati astazi au sanse sa sa fie serioase si durabile.

Leu- Daca stai singur si analizezi la rece ce se intampla cu tine, nu ajungi la cele mai bune concluzii. Izolarea nu-ti prieste deloc daca lasi loc de ingrijorare, de panica, de temeri negative care nu au ce cauta la o fire puternica asa ca tine. Fa tot posibilul sa folosesti productiv linistea care s-a lasat in jurul tau si sa nu incepi sa faci scenarii pesimiste. Da, poti studia, poti citi, te poti odihni, dar fara a lasa gandurile negre sa te invadeze. In liniste, meditand la viata ta, poti gasi o solutie la problemele tale cele mai mari.

Fecioara- A sosit un moment de care iti era teama, pe care l-ai tot amanat pentru ca nu erai pregatit sa-i faci fata, dar azi, cand traiesti efectiv acele momente, iti dai seama ca ai exagerat cu ingrijorarea. Lucrurile ies mai bine decat ai crezut si tot stresul tau de dinainte nu si-a avut rostul. Bucura-te din plin de intorsatura norocoasa a lucrurilor, ceea ce poate fi o lectie buna pentru tine sa nu mai privesti lucrurile doar din perspectiva cea mai sumbra. Fara sa gandesti pozitiv si iata ce bine a iesit totul, dar daca ai fi crezut in permanenta in succeş oare cum ar fi iesit?

Balanta– Se deschide o perspectiva foarte entuziasmanta in fata ta si cu asemenea motivatie, prinzi curaj sa ajungi cat mai repede la scopul final. Totul merge excelent, esti stimulat atat de cei care participa si ei la acest succes, cat si de propriile rezultate bune de pe parcurs. Succesul este foarte aproape si iti investesti toate resursele in acest sens, sigur pe tine si pe ceea ce visezi sa gasesti la capat. Reusitele trec din una in alta, deoarece un succes de acum il naste pe urmatorul, si asa mai departe pana ce iti vezi visul implinit in totalitate.

Scorpion- Ai tendinta de a respinge sfaturile celor mai maturi dintr-un spirit de fronda care nu te caracterizeaza. Exista cineva alaturi de tine care are numai lucruri bune de impartasit, dar vrei sa demonstrezi ca poti si singur si spui nu la orice ajutor din afara. Te comporti ca un copil care se ridica impotriva povetelor bune venite de la parinti, doar asa, ca sa arate ca s-a maturizat si stie el mai bine ce are de facut, dar s-ar putea sa regreti nesupunerea de acum si sa-ti dai seama mai tarziu ca cei mari chiar iti vor binele.

Sagetator– Ai alaturi un om a carui valoare o recunosti in felul tau, dar nu poti sa iti controlezi invidia care te cam macina atunci cand te compari cu el. Ti-e superior din anumite puncte de vedere si ai uneori tendinta de a-l critica decat sa-l apreciezi sincer pentru ceea ce reprezinta. E un exemplu demn de urmat, dar gelozia iti pune bete in roate si nu iti permite sa faci precum iti arata celalalt ca ar fi bine. Preferi sa i te opui cu orice pret, decat sa faci cum spune el ca ar fi mai bine, dar intr-o zi vei ajunge tot la vorba lui.

Capricorn- Incetul cu incetul se face otetul, ca atare nu pretinde rezultate imediate in proiectul la care muncesti deja de ceva vreme. Mai e cale lunga pana la roadele concrete, dar important e ca ai un sentiment de incredere ca esti pe drumul cel bun, ca la capat te asteapta cu adevarat reusita. Ai rabdare, deci, si trage tare mai departe, pentru ca roadele vor fi mai mult decat multumitoare, si se pot calcula ori in bani, ori intr-un sentiment total de securitate si siguranta pe toate planurile. Daca e in joc stabilitatea ta sau a familiei, merita sa astepti oricat, dar ai convingerea ca la capat chiar te asteapta ceea ce ai nevoie!

Varsator– Nu obtii rezultatele pe care le-ai dorit, desi ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru a ajunge la un rezultat visat, dar se pare ca nu a prea meritat efortul. Nu renunta inca, poate se mai schimba ceva, poate nu ai participat pe de-a-ntregul, ci s-ar fi cerut o implicare totala, poate mai apar unele aspecte pe parcurs care sa deturneze actiunea intr-o directie pozitiva, dar daca ti-ai pierdut interesul si motivatia catre acel scop, e si normal sa bati incet-incet in retragere. Multumeste-te deocamdata cu mai putin, mergand mai departe cu rabdare, pentru ca e nevoie si de unele sacrificii pana ajungi la capat.

Pesti-Nu exagera cu pretentiile si cu autoritatea, pentru ca unii s-ar putea sa spuna ca ai depasit limitele. E bine sa ridici stacheta sus, dar unii nu au cum sa ajunga nici la jumatate din ceea ce ceri tu si ori ii faci pe ei sa se simta prost, ori tu aluneci spre o zona depresiva generalizand ca oamenii sunt mult sub asteptarile tale. Fii tu mai modest si priveste oamenii asa cum sunt, fara sa ceri de la ei imposibilul. Pune-te in pielea lor si vezi daca tu ai putea corespunde standardelor impuse de tine. Descoperi chiar tu ca, in unele situatii, ai depasit cu mult ceea ce omeneste e posibil. Pentru tine e motiv de evolutie, pentru altii e motiv de abandon.

Berbec- Ca sa poti lua cele mai intelepte decizii cu privire la problema care te apasa, ar fi bine sa te rupi pentru o zi, doua, de miezul evenimentelor. Complet detasaţ fara influente agresive din interiorul acelei situatii, vei vedea mult mai limpede pe ce nivel te afli si incotro e mai bine sa mergi. Este o situatie care cere o totala claritate mentala si nu poti gandi limpede cat timp esti inca prins in iuresul lucrurilor. Profita de linistea care pare sa se aseze peste planurile zilei ca sa vezi cum stai si sa extragi concluzia cea mai buna. Ceea ce decizi azi te poate propulsa intr-o directie mult mai buna, dar care nu are neaparat legatura cu tot ce ai construit pana acum.

Taur- Singuratatea iti prieste de minune, caci e in avantajul tau sa te retragi in lumea ta pentru a medita asupra problemelor importante. Numai in liniste deplina, departe de iuresul lumii, poti gasi azi raspuns chiar si la cele mai complicate intrebari. O discutie intre patru ochi cu o persoana mai in varsta te va elucida in privinta multor probleme existentiale in care te simti blocat de la o vreme, dar pe care nu ai avut curajul sa le recunosti. Spune-i ce te doare, pentru ca e acolo sa te ajute, iar secretul e in siguranta la el!

Gemeni– Vin o multime de semne de afectiune si simpatie de la cei din jur, ceea ce te maguleste, pur si simplu. Nu te asteptai la atatea dovezi de prietenie la adresa ta, pentru ca traiai cu impresia ca lumea are ceva cu tine, dar iata ca vezi cu ochii tai ca te-ai inselaţ ca aveai prieteni sinceri in preajma care te sustin cu vorbe bune si complimente ce-ti dau incredere in calitatile tale. Dintre atatea gesturi frumoase indreptate spre tine, nu e exclus sa apara si dovezi de iubire, pe care nu ar trebui sa le pui la indoiala: sunt reale, puternice si merita primite cu inima deschisa!

Rac– Nu detii tu chiar toate solutiile, si celalalt are ceva de spus. Daca discuti de fiecare data cu familia despre ceea ce te preocupa, se vor gasi solutii prin care problemele sa dispara. Nimic nu ramane fara remediu, ca atare nu insista sa le duci singur pe toate in spinare, ci asculta si parerile celor dragi. Stati de vorba pe indelete, spuneti-va fiecare parerea, ca, la final, sa extrageti o concluzie care sa adune la un loc toate ideile vehiculate, fara sa se bata cap in cap. Dialogul are rolul de a armoniza situatii scapate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare si reciprocitate.

De același autor

Related Articles