Viitoarele mame interesate să-şi asigure sarcina!

gravide

Asigurările private de sarcină prind contur în judeţul Caraş-Severin. Înaine de a rămâne gravidă viitoarea mamă are grijă să îşi încheie o astfel de poliţă pentru că are o serie de beneficii. De exemplu aceasta poate primi tratamentul necesar gratuit în cazul în care pe timpul sarcinii medicii descoperă că mămica are şi alte afecţiuni şi totodată are acces la servicii medicale în mediul privaţ a precizat Marin Benda, managerul unei firme de asigurări din Reşita.

Dacă în urmă cu câţiva ani doar o gravidă se prezenta pe lună la o clinică privată cu o astfel de asigurare, acum, numărul acestora a crescut la 3-5 pe săptămână. Pentru o astfel de poliţă, o mamă plateşte lunar, pe durata sarcinii, între 15 şi 120 de lei, în funcţie de pachetul ales.
Asiguraţii trebuie să ţină cont de unele condiţii, precum perioada de aşteptare, care este de minim 9 luni de la data intrării în vigoare a poliţei. În acest caz, o persoană nu poate sa încheie o asigurare după ce a rămas însărcinată pentru a-şi acoperi cheltuiielile naşterii.

Sursă foto:hunedoaralibera.ro

Daiana Roşca

De același autor

Related Articles