Horoscop, 7 iunie 2015

horoscop

Berbec- Partenerul de viaţă devine, în acelaşi timp, şi cel mai bun prieten al tău. Petreceţi mult timp împreună, aveţi hobby-uri comune şi vorbiţi despre tot ceea ce vă captează atenţia.

Taur- Iei lucrurile lejer, unul câte unul, fără nicio grabă, şi astfel eşti uimit de câte reuşeşti să rezolvi într-o singură zi. Singurul element care te împiedica până acum să progresezi era stresul provocat de grabă.

Gemeni- Te concentrezi asupra unor lucruri pe care mai toată lumea le consideră total neserioase. Cu atât mai rău pentru ceilalţi, deoarece astfel de lucruri aparent neserioase pot să se dovedească de mare foloş la un moment dat.

Rac- Ai grijă ca secretele care ţin de familia ta să nu ajungă la îndemâna oricui! Oricât de multă încredere ţi-ar trezi o persoană străină, este indicat să nu vorbeşti cu ea despre probleme intime.

Leu- Este o zi dedicată în mare parte prietenilor. Aceştia sunt alături de tine şi la distracţie – aşa cum se întâmplă mai tot timpul – , dar şi la muncă sau atunci când ai cu adevărat nevoie de ei.

Fecioara- Bine motivat financiar, dai un randament superior. Reuşeşti săp rezolvi într-o singură zi sarcini pentru care în mod normal ţi-ar fi trebuit trei zile, deoarece ştii că vei fi răsplătit aşa cum se cuvine.

Balanta- Îţi faci planuri amănunţite pentru concediu. Eşti într-o adevărată febră a căutării de informaţii despre locurile pe care urmează să le vizitezi. Ghidurile, Internetul şi prietenii care au mai fost pe acolo sunt tot atâtea surse de informaţie.

Scorpion-Vrei să te perfecţionezi într-un anumit domeniu fără să afle cineva despre eforturile pe care le faci. Nu îţi rămâne decât să înveţi şi să experimentezi de unul singur, atunci când ai diferite momente de răgaz. Iar la un moment dat vei reuşi din nou să uimeşti pe toată lumea cu cunoştinţele tale.

Sagetator- Colaborezi foarte bine cu prietenii tăi, inclusiv atunci când e vorba de afaceri. Vă mobilizaţi şi lucraţi împreună, dând randament maxim. Fiecare vine cu câte o idee foarte bună, astfel că lucrurile merg ca pe roate.

Capricorn- Îţi îndeplineşti sarcinile cu maximă exactitate, dar nu faci nimic în plus faţă de îndatoririle care îţi revin. Preferi ca în restul timpului să te ocupi de propriile probleme, mult mai importante decât cele de la serviciu.

Varsator- Afli şi înveţi foarte multe lucruri noi jucându-te şi distrându-te. Totul e ca această distracţie să aibă loc într-un mediu cu care nu eşti obişnuit şi alături de la persoane de la care ai ce să înveţi.

Pesti- Familia poate fi o sursă importantă de sprijin, în cazul în care ai nevoie de bani. E ideal să apelezi la părinţi, fraţi sau alte rude, înainte de a merge să vorbeşti cu persoane străine.

Cele mai citite

Related Articles