Intervenţie în forţă a poliţiştilor şi jandarmilor din Timişoara

curse ilegale

Zeci de oameni ai legii au împânzit zona de la ieşire din oraşul Timişoara, pe Calea Şagului, unde câteva sute de persoane făceau curse ilegale de maşini. Totul a început după ce câţiva tineri cu mai multe BMW-uri s-au oprit la intersecţia dintre Calea Şagului şi bulevardul Liviu Rebreanu, unde au început să tureze motoarele şi să efectueze derapaje, la doar câţiva paşi de Secţia 3 de Poliţie, transmite portalul tion.ro . Oamenii legii s-au sesizat şi au pornit pe urmele tinerilor, care s-au îndreptat spre ieşirea din oraş. Poliţiştii de la Secţia 3 au dat alarma şi imediat zeci de echipaje de la Poliţia Locală, de la Rutieră, dar şi de jandarmi au împânzit zona din jurul fostei platforme de la Iveco şi au închis complet străzile din apropiere.

La sosirea primului echipaj de poliţie, acolo se aflau aproximativ 500 de persoane ce făceau curse ilegale de maşini, povestesc oamenii legii, care i-au luat imediat la control. Astfel, poliţiştii şi jandarmii au împărţi mai multe amenzi, mai ales pentru conducerea unui autovehicul fără asigurare sau cu ITP expirat.

Mai mulţ poliţiştii de la Rutieră au amplasat şi un aparat radar lângă podul de pe Calea Şagului pentru a-i prinde pe vitezomani.

Foto: tion.ro

De același autor

Related Articles