[Foto] CSM Reşiţa a primit un microbuz de la Ministerul Tineretului şi Sportului

microbuzele la MTS pentru cluburile sportive

Clubul Sportiv Municipal Reşiţa a primit marţi, 12 mai, un microbuz de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Forul naţional a repartizat marţi, 100 de autovehicule către cluburi sportive şi 20 de federaţii sportive naţionale. Microbuzul care a ajuns la CSM Reşiţa are o capacitate de 16 locuri. Directorul clubului, Rusalin Fâc, ne-a declarat că este o măsură binevenită din partea ministerului ce contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor oferite sportivilor, care se vor putea deplasa în condiţii decente la competiţii.

Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo, a repartizat marţi, 100 de autovehicule în cadrul programului de dezvoltare a parcului auto, derulat în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice şi Ministerul Educaţiei. La eveniment au mai fost prezenţi Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, reprezentanţi ai cluburilor naţionale şi federaţiilor naţionale.

Toate cele 100 de autovehicule au fost prezentate marţi, pe esplanada Sălii Polivalente din Bucureşti şi preluate de beneficiarii acestora.

sursa foto: mts.ro

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles