Procurorii DNA au ridicat noi documente de la Consiliul Judeţean Hunedoara

CJ HDProcurorii DNA au ridicat astăzi noi documente de la sediul Consiliului Judeţean  Hunedoara, în cadrul cercetărilor din dosarele de corupţie în care este anchetată o parte din fosta conducere a instituţiei administrative, dar şi mai mulţi funcţionari din cadrul acesteia.
Mircea Moloţ este acuzat de trafic de influenţă, luare de mită, spălare de bani, în forma instigării, conflict de interese şi deţinerea fără drept a unui document ce conţine informaţii secret de stat.
Tiberiu Balint este acuzat de procurorii DNA de săvârşirea infracţiunilor concurente de luare de mită, în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată şi spălare de bani, în forma instigării. Cei doi se află sub control judiciar.
Într-un alt dosar sunt cercetaţi secretarul CJ Hunedoara, Dan Daniel, şi şeful Serviciului de Administraţie Publică din cadrul CJ Hunedoara, Mihaela Dorina Ştefan, ei fiind suspectaţi de abuz în serviciu, într-un dosar ce face referire la organizarea concursului de ocupare a funcţiei de director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), instituţie subordonată CJ Hunedoara. În acelaşi dosar este anchetată şi Monica Georgescu, director general a DGASPC Hunedoara, pentru complicitate la abuz în serviciu.

Sursa: Agerpres

Foto: www.voceatransilvaniei.ro

De același autor

Related Articles