Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinții unui bãiețel

imageResize

Cântãrețul american Justin Timberlake și actrița Jessica Biel au devenit sâmbãtã pãrinți pentru prima datã, informeazã AFP care citeazã familia și presa.

Lynn Harless bunica paternã a nou-nãscutului, care a primit numele Silas Randall, și-a împãrtãșit fericirea pe Facebook.

“Fiul meu extraordinar și minunata lui soție ne-au fãcut cel mai frumos cadou din lume! Silas Randall Timberlake!”. Prenumele copilului au fost alese în onoarea bunicului și tatãlui copilului, a explicat ea cu mândrie.

Mama și copilul sunt perfect sãnãtoși și cântãrețul este “euforic” la ideea de a-și exercita noul sãu rol, a scris revista People, citând agenții celor doi artiști.

Cei doi s-a cunoscut în 2007 și s-au cãsãtorit în 2012.

Justin Timberlake, 34 de ani, și-a fãcut debutul de foarte tânãr în televiziune, înainte de a se alãtura trupei de bãieți ‘NSync. Apoi și-a continuat cariera solo și a jucat în mai multe filme, printre care “The Social Network”, despre crearea rețelei de socializare Facebook.

Jessica Biel, 33 de ani, a devenit celebrã cu serialul de televiziune “7th Heaven” (Al 7-lea cer, 1996-2006). A mai jucat în filmele “Hitchcock” (2012), “The Truth About Emanuel” (Viața secretã a lui Emanuel, 2013) și “The Illusionist” (Iluzionistul, 2006).

Agerpres

De același autor

Related Articles