[FOTO] Copiii de la Centrul Primăvara într-o vizită altfel la Radio România Reșița

copii centru primavara la rrr (1)

Studioul Radio România Reșița a fost vizitat astăzi de copiii claselor I și a III-a, părinți și cadre didactice de la Centrul Școlar Pentru Educație Incluzivă “Primăvara” Reșița. Întâlnirea cu reprezentanții radioului s-a desfășurat în cadrul proiectului “Știu mai multe despre orașul meu. Sunt un bun reșițean”. Copiii au putut observa detalii inedite despre activitatea de la radio, au experimentat prezența în fața microfonului, în redacția de știri, studioul de televiziune și fiecare au primit câte o diplomă de fun Radio România Reșița. De asemenea, au oferit managerului Radio România Reșița, Laura Sgaverdea un cadou special, creat chiar de ei, o icoană pictată pe sticlă. Copiii au fost entuziasmați și în același timp emoționați de prezența la postul public de radio.

Patru cadre didactice și părinții i-au însoțit, împreună cu Sorina Stolojan – consilier educativ al Centrului Primăvara.
“Vă mulțumim că ați fost gazde așa de primitoare, că ne-ați primit frumos și că ați fost părtași la emoția acestor copii speciali. Ne-am gândit să venim să observăm cum se fac știrile despre copiii de la Centrul Primăvara, pentru că Radio România Reșița a promovat întotdeauna acțiunile pe care le-am avut. Este un bun punct de plecare, să venim să vă vedem chiar la voi acasă”, a menționat Sorina Stolojan.
În această săptămână, copiii de la Centrul “Primăvara” Reșița vor mai vizita diverse obiective economice, culturale și religioase. Evenimentele vor culmina cu un meci de fotbal între copiii și cadre didactice, partidă ce se va desfășura la sediul Centrului Primăvara.

(Cristina Corocan)

Cele mai citite

Related Articles