[audio] Jucătorii de la Metalul Reşiţa intră în cantonament pentru primul meci din play-off

Metalul Resita la reunire (1)

Metalul Reşiţa primeşte vizita echipei CS Mioveni, sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 11, în prima etapă din play-off-ul Ligii a doua de fotbal. Este practic un nou campionat a declarat antrenorul Daniel Opriţa, cu cele mai bune şase echipe din seria a doua. Acum toate meciurile sunt foarte grele, spune tehnicianul rosso-nerilor:

În ceea ce priveşte situaţia lotului, Opriţa a precizat că sunt doi jucători accidentaţi, Octavian Vasile şi Valentin Bărbulescu, şi nu sunm perspective că ar putea fi recuperaţi până sâmbătă, la ora jocului:

Acţionarul majoritar de la Metalul Reşiţa, Cătălin Rufă, este mulţumit de modul în care echipa a încheiat sezonul regulat şi i-a felicitat pe antrenorul Daniel Opriţa şi întregul lot. De asemenea, conducerea clubului nu a renunţat la idea promovării pe prima scenă a fotbalului românesc. Jucătorii de la Metalul Reşiţa au promisă şi o primă în cazul reuşitei, a declarat acţionarul majoritar Cătălin Rufă:

Celelalte două partide din prima etapă a play-off-ului sunt: ACS Poli Timişoara – Olimpia Satu Mare şi FC Olt Slatina – Unirea Târlungeni. Partidele se vor disputa de la ora 11.

foto arhivă

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles