Elena Amzoi, suspendată din funcţia de conducere a DGASPC. Şi vicepreşedintele CJ Marius Isac a rămas fără atribuţii

Corpul de control al Consiliului Judeţean Caraş-Severin a identificat recent mai multe probleme grave la Direcţia Generală de Asisenţă Socială şi Protecţia Copilului, dar şi la instituţiile din subordinea DGASPC. Până la finalizarea anchetei preşedintele forului judeţean, Romeo Dunca a dat o dispoziţie prin care directorul executiv, Elena Amzoi să fie suspendată temporar din această funcţie de conducere.

Sunt niște probleme, niște neclarități în documente că avem și noi niște nemulțumiri față de dânsa, e o cercetare disciplinară și pentru a nu fi influențată cercetarea disciplinară am hotărât să o mutăm un pic într-un alt loc. Am văzut că acolo la Oravița au fost niște probleme foarte grave nu poți să dai banul statului, la salarii mă refer unui om care nu vine cu zilele la serviciu, un om da poate să lipsească o săptămână două trei o lună dar a lipsi ani de zile, asta nu se putea face decât într-un mod organizat și cu știința celor mai mari deci este exclus să fi fost o întâmplare, este un lucru foarte grav.

Da sunt probleme în județ vis a vis de asistență socială, sunt probleme mari sunt localități întregi unde oamenii iau bani necuveniți, sunt cetățeni cu nevoi, nu sunt cu atenție priviți. În locul doamnei Amzoi nu am un om pregătit dar o să discutăm cu persoanele care se pot califica pentru această poziție pentru perioada imediat următoare.”

Elena Amzoi a fost mutată temporar la Serviciul de Resurse Umane din cadrul DGASPC prin dispozitia preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Romeo Dunca i-a retras atribuţiile şi vicepreşedintelui Consiliului Judetean, Marius Isac.

“Relația de subordonare nu mai merge așa cum ar trebui și asta este îl las să își pregătească campania politică mai bine, candidatura la Caransebeş şi mai bine nu îl încurcăm cu prea multe treburi de aici.”

Atributiile acestuia vor fi preluate de Romeo Dunca, de celălalt  vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Ovidiu Radoi, si de secretarul general al judeţului Darian Ciobanu.

Cele mai citite

Related Articles