Horoscop, 24 februarie 2015

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 24 februarie :

Trigonul Venus-Saturn predispune la o mai mare responsabilitate in domeniul sentimental. Chiar daca responsabilitatea se rasfrange si asupra familiei sau asupra perechii actuale, pot sa apara regrete pentru o legatura amoroasa veche.

PEŞTI – Tu esti o persoana spirituala care are incredere totala in propriile sale credinte. Nimeni nu-ti poate urni principiile spirituale pe care le-ai acumulat si dezvoltat in timp, dar azi primesti semne de sus ca esti pe calea cea buna, ca aceasta credinta a ta este recompensata cu miracole si lucruri bune. Chiar daca unii vor spune despre tine ca esti un simplu peste visator, tu inca mai crezi in latura pozitiva a oamenilor, in puterea iubirii si a binelui de a invinge.

BERBEC – Concentrarea este secretul succesului in orice actiune, altfel lucrurile pot lua directii pe care nu le vei mai putea controla. Imagineaza-te ca esti un fascicul laser care nu poate tinti decat intr-o singura directie, si ceea ce se naste din aceasta canalizare de energii, de emotii, de ganduri, nu poate fi decat in avantajul tau, vei afla astazi.

TAUR – Simti ca ai nevoie de mai multa grija, dar nimeni nu-ti poate oferi aceasta alinare decat tu insuti. Apleaca-te asupra ta cu mai multa iubire, ingrijeste-te mai mult, vezi unde ai nevoie de vindecare, pentru ca tu iti cunosti cel mai bine corpul si sufletul ca sa poti interveni. Mai mult, ai asemenea talente de vindecator, incat simpla ta prezenta face bine altora care nu sunt in apele lor: ce mai Esti ca un medic!

GEMENI – De cate ori ti-ai spus in ultima vreme te iubesc? Da, chiar tie! Hm, probabil o faci mult prea rar, ca atare e un moment bun sa te privesti cu ochi ingaduitori, admirativi, cu mai multa stima de sine, pentru ca detii toate calitatile care te fac demn de a fi iubit. Daca nu te iubesti pe tine insuti asa cum esti, cum ai vrea sa te remarce ceilalti si sa te adore? Priveste-te in oglinda cu un dram de detasare, nu pentru a-ti vedea defectele, asa cum adeseori faci, ci pentru a-ti descoperi maretia, unicitatea,

RAC – Ia-ti o zi doar pentru sufletul tau in care sa scoti romantismul tau proverbial la lumina, sa te bucuri de tot ce vezi frumos in jur, sa iti arati latura sensibila. Nimic nu pare sa-ti deranjeze calmul, ca atare poti folosi de minune aceasta atmosfera tihnita pentru a te ocupa de lucrurile care iti imbata simturile. Impreuna cu persoana iubita trebuie sa Redescoperi deliciile vietii!

LEU – Bunatatea ta este, uneori, fara margini si iti place s-o ambalezi in diverse forme frumoase pentru a fi altora pe plac. Poti uimi pe cei dragi cu mici atentii, Daca reusesti sa-ti pui in aplicare creativitatea, ai putea scoate la lumina adevarate opere de arta, evident la nivel mai mic, dar care sunt iesite din comun prin simplul fapt ca tu versi in ele iubire si simpatie fara margini. Tu esti special de felul tau, ca atare si gesturile tale de afectiune au ceva extraordinar!

FECIOARĂ – Este un moment bun sa duci la sfarsit un proiect care a consumat mari resurse de energie si timp, dar esti multumit pe deplin de nivelul la care ai ajuns. Ai investit tot ce ai avut mai bun in tine pentru acest demers complicat, dar acum, ca se termina, ti se pare ca a mers ca uns si ca n-a fost chiar asa de greu pe cat parea la inceput. Zambesti de satisfactie cand vezi ce a iesit din mainile sau mintea ta si meriti si o recompensa.

BALANŢĂ – Stii ca nu esti multumit de nivelul la care ai ajuns si trebuie neaparat sa faci ceva nou si curajos, dar desi dorinta exista, nu stii de unde sa incepi! Vrei sa fie ceva maret, perfect, si pentru ca ai pretentii atat de ridicate, nu prea iti vine ideea aceea stralucita care sa te duca direct acolo, pe culmea cea mai inalta! Uneori e bine sa asezi in acelasi cos mai multe resurse, vei incepe sa descoperi ce poti face cu ele. asadar culegi idei, caci va aparea si liantul potrivit care le va uni!

SCORPION – Tu ai un talent special de a simti chiar si cele mai subtile energii din jurul tau, si le simti atat de puternic, incat stii sa le descifrezi corect, sa le valorifici in favoarea ta sau sa tragi un semnal de alarma la nevoie. Daca sunt energii negative, vei sti sa te protejezi de ele si sa le elimini. Daca simti ca intri intr-un spatiu nefast, vei iesi imediat de acolo, pentru ca ceva iti spune stop. Simti usor si intentiile oamenilor, astfel incat sa stii cum sa relationezi cu ei.

SĂGETĂTOR – Esti genul de om care spune ca orice problema are rezolvare, si chiar asa este. Azi vei descoperi ca lucrurile sunt mult mai simple decat credeai sau decat doreau altii sa te faca sa crezi. Nu ai nevoie de influentele celor din jur, deci apreciaza gravitatea lucrurilor din calea ta conform propriilor tale standarde: ce e greu pentru altul, poate fi banal pentru tine!

CAPRICORN – Nimeni nu te va intrece azi in claritatea deciziilor, in limpezimea gandurilor, in buna organizare a mintii, deci foloseste-te de aceasta stare de claritate mentala pentru a face ordine si in viata ta. Poti folosi aceasta siguranta in a lua decizii pentru a clarifica situatii fata de care aveai rezerve inainte, de care te temeai pana mai ieri, dar azi stii exact ce trebuie facut pentru a merge mai departe.

VĂRSĂTOR – Luptă cu insecuritatea asta care te insoteste la tot pasul, pentru ca nu e genul tau! Tu esti o fire optimista, entuziasta, care e pregatita de orice provocare cu zambetul pe buze, iar acum pasesti de parca te-ai afla pe gheata subtire. Nu ai motive de ingrijorare sau de stres, totul evolueaza intr-o directie pozitiva, dar ti-ai cam pierdut increderea in ceea ce te asteapta la final .Adu-ti aminte cu mandrie de cate ori ai mai trecut prin situatii similare si cat de bine le-ai depasit,

De același autor

Related Articles