Minor accidentat de un moped

MOPEDbeat1402

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un minor s-a prezentat la Spitalul Municipal Caransebeş pentru a i se acorda îngrijiri medicale întrucât a fost accidentat de un moped.
Din primele cercetările efectuate s-a stabilit că în timp ce minorul în vârstă de 15 ani, se deplasa pe partea carosabilă din direcţia Zăgujeni spre DN 6 (fără a avea elemente reflectorizante), a fost acroşat de un moped condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani. În urma impactului atât victima, cât şi conducătorul mopedului au căzut pe partea carosabilă.
În urma accidentului conducătorul mopedului a condus victima la domiciliul său după care a plecat. Ulterior minorul s-a prezentat la Spitalul Municipal Caransebeş pentru a i se acorda îngrijiri medicale fiind rănit grav.
Conducătorul mopedului nu posedă permis de conducere, iar vehiculul nu este înmatriculat.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, de către o persoană care nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: ziare.com
(Raluca Ionescu)

De același autor

Related Articles