Horoscop 28 decembrie 2014

horoscop

Previziunile astrale pentru 28 decembrie:

Cuadratura Soarelui cu Luna poate aduce agitaţie, nervozitate, predispune la tot felul de pericole. Este recomandabil să vă pastraţi calmul. Avertizat fiind, vă puteţi controla mai bine.

CAPRICORN – În această zi de Duminică, vă adaptaţi cu usurinţă la situaţii noi şi reuşiţi să rezolvati unele probleme ale casei. Din punct de vedere financiar sunt câteva probleme dar le veţi rezolva relative uşor iar la capitolul amoros veţi simţi fiorul dragostei încă de la primele ore ale dimineţii.

VĂRSĂTOR-Un moment favorabil din toate punctele de vedere. Aveţi ocazia să obţineţi castiguri financiare nesperate si sa va afirmatila locul de muncă. Relatiile cu partenerul sunt excelente drept urmare veţi petrece o zi minunată împreună.

PEŞTI- Dimineata sunteti foarte sensibil si nu va convine mai nimic. Incercati sa depasiti cat mai repede aceasta stare, pentru ca va poate afecta relatiile cu ceilalti! Va recomandam sa trageţi aer în piept să gândiţi pozitiv şi să nu dramatizaţi.

BERBEC – Aveti succes intr-o calatorie de afaceri. Va recomandam sa fiti atent cu persoanele care va insotesc pentru că poate sunteţi testat fără să realizaţi .Dupa-amiaza puteti sa rezolvati o problema de natura sentimentala. Fiti ceva mai ingaduitor!

TAUR– In prima parte a zilei aveti ocazia sa va afirmati pe plan social, in urma unei activitati caritabile pe care o promovati cu succes. Este o zi buna pentru a incepe un studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere si pentru calatorii in interesul familiei.

GEMENI – Activitatea intelectuala va este perturbata de un simplu telefon care vine de la superiori. Trebuie sa lasati treburile casnice de o parte si sa va deplasati la serviciu. Daca reusiti sa va concentrati suficient si sa nu riscati exagerat, puteti obtine castiguri financiare. Tineti cont de sfaturile celor apropiati!

RAC- Capacitatea de comunicare va ajuta sa stabiliti noi relatii de parteneriat. Incep sa apara rezultatele financiare pe care le asteptaţi cu nerăbdare. Pentru deciziile importante, tineti seama si de parerile partenerului de viata!

LEU– Aveti idei originale, pe care un prieten apropiat le sustine. Astazi sunteţi plin de viaţa şi nu spuneţi Nu provocărilor. S-ar putea să intampinati mici dificultati pe plan financiar. Va puteti baza pe sprijinul unei persoane mai in varsta care vă poate împrumuta cu o sumă de bani.

FECIOARĂ –Reusitele in afaceri din ultima perioada va determina sa va ganditi la o investitie pe termen lung. Partenerul de viata si un barbat mai in varsta din familie va sustin dar trebuie sa nu cădeţi în mirajul câştigului, pentru că s-ar putea să pierdeţi totul într-o clipă.

BALANŢĂ- Va imbunatatiti considerabil situatia financiara. Luati bani atat de la serviciu, cat si dintr-o afacere importanta. Aveti ocazia sa faceti o investitie rentabila, pe termen lung. Va sfatuim sa va menajati sanatatea. Evitati surmenajul!

SCORPION– Astazi rezolvati probleme foarte dificile. Ar fi bine sanu vă stresaţi prea mult. Daca va implicati intr-o afacere care presupune riscuri financiare, va recomandam sa nu semnaţi documente la spriţ pentru că s-ar putea să regretaţi mai târziu.

SĂGETATOR– In prima parte a zilei va ocupati de cei mici din familie. Dupa-amiaza, o ruda va propune sa va asociati intr-o afacere prospera. Va sfatuim sa acceptati propunerea, pentru ca puteti obtine beneficii importante din aceasta afacere.

Cele mai citite

Related Articles