Paturi din Germania pentru Spitalul Judeţean Arad

spital aradCea mai mare unitate medicală din judeţul Arad a mai primit o donaţie în pragul sărbătorilor de iarnă. Prin implicarea Asociaţiei „Cetatea Voluntarilor” Arad, Spitalul Judeţean a intrat în posesia a 200 de paturi plus alte piese de mobilier cum ar fi frigidere, scaune cu rotile, noptiere şi alte ustensile.
„Donaţia, pe care noi am evaluat-o la 75.000 de euro, a venit de la spitalul din Stuttgart, Germania. Este vorba despre mai multe mobiliere de spital, printre care cele mai importante sunt cele 200 de paturi moderne, folosite pentru dotarea saloanelor Spitalului Judeţean Arad. Acestea sunt paturi din inox, cu comandă electrică, foarte bune şi care ne sunt de folos”, a spus Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
„Am dovedit că, dacă există voinţă şi suflet, se pot face multe lucruri frumoase, în special într-un domeniu atât de important cum este cel al sănătăţii”, a declarat şi Laura Bejan, secretarul general al Asociaţiei „Cetatea Voluntarilor” Arad. (Raluca Ionescu)

De același autor

Related Articles