Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Musicalul „EMIL ŞI DETECTIVII”, de Erich Kästne

18 martie | 12:00 - 13:00

 

„Emil şi detectivii”, de Erich Kästner, regia şi coregrafia: Baczó Tünde, scenografia: Baczó Tünde, muzica originală: Cári Tibor, video: Balázs Klári, text cântece: Frank Ildikó, este un musical realizat după povestea pentru adolescenţi, scrisă de autorul german, în anii 20 ai secolului trecut.

Este o poveste despre un adolescent din provincie, Emil, care este trimis de către mama sa la bunica, mătuşa şi verişoara lui, care locuiesc la Berlin. Emil pleacă la Berlin cu trenul, având asupra sa câteva sute de mărci pe care trebuie să le dea bunicii, bani strânşi cu trudă de mama sa. În tren, Emil adoarme şi un „domn cu pălărie” îi fură banii. Emil îşi dă seama cine a fost hoţul şi porneşte în urmărirea acestuia prin Berlin. Emil se întâlneşte cu un băiat, aparent un vagabond de cartier, în realitate, un băiat cu suflet mare, care se hotărăşte să-l ajute pe Emil să-şi recupereze banii.

Pentru aceasta, îi cheamă în ajutor pe prietenii lui. Astfel, gaşca de adolescenţi, printre care se află şi o fată, porneşte într-o tumultuoasă aventură, dovedind imaginaţie şi curaj

Distribuţia:
Emil Tischbein: Darius Balint
Gustav: Filip Ichim
Profesor: Paul Niţulescu
Arnold Mittenzwey: Tudor Tănasă
Murdărici: Alesia Caimac
Micul Marti: Flavian Tănasă
Pony: Teodora Firu
Grundais: Florin Ibraşi
Kästner: Marius Tudor
Doamna Tischbein: Camelia Ghinea
Bunicuţa: Roxana Olşanschi
Matuşa Martha: Ana-Maria Cizler

Detalii

Data:
18 martie
Timp:
12:00 - 13:00
Eveniment Category:

Loc de întâlnire

Teatrul de Vest Resita
Highlights info row image Piata 1 Decembrie 1918, Nr.6
Resita, România
+ Harta Google