[UPDATE] ȘOC și GROAZĂ în Caransebeș!

mort, cadavru, morga

 Un bărbat din Caransebeş stabilit în Portugalia şi-a omorât soţia, într-un moment de furie. În urma unei certe, acesta a înjunghiat-o pe femeie, iar când a realizat că este moartă, a decis sa o înmormânteze acasă. Cu trupul neînsufleţit, pe bancheta din spate a maşinii, a condus mii de km din Portugalia până în Caransebeş. Planul diabolic al caransebeşanului a fost dejucat de un vecin, căruia i-a părut suspectă povestea criminalului despre moartea subită a soţiei şi a anunţat autorităţile. Cazul a fost preluat de Tribunalul Reşiţa, surse de aici declarând pentru Radio România Reşiţa că la această oră ancheta este în curs. Procurorul care se ocupă de acest caz va stabili verdictul în cursul acestei zile.

În comunicatul emis astăzi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin se precizează:

“În noaptea de 16/17.11.2014, numitul Ş.I. a exercitat acte de agresiune asupra victimei Ş.C.D. în locuinţa acestora din Portugalia, fiindu-i cauzat decesul. Din verificările efectuate de organele de poliţie s-a stabilit că sunt indicii cu privire la săvârşirea infracţiunii de omor, de către soţul acesteia.

Cadavrul victimei în vârstă de 44 ani a fost găsit în data de 20.11.2014, în jurul orei 12,00, într-un autoturism aparţinând lui Ş.I., de către un jandarm ce a sesizat organele de poliţie.

Din raportul de autopsie medico-legală rezultă că decesul a survenit în urma lovirii victimei cu un corp înţepător-tăietor (cuţit) în zona posterioară toraco-abdominală, cu interesarea aortei şi plămânului.

În cauză urmează a se efectua anchetă faţă de suspectul Ş.I., soţul victimei, punerea în mişcare acţiunii penale, audierea acestuia ca inculpat şi luarea măsurii preventive a reţinerii.”

Amănunte despre acest caz aflăm de la procurorul criminalist şeful Secţie de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, Ion Teacă:

(Valentina Adam) si (Daiana Roşca)

De același autor

Related Articles