Captură impresionantă de ţigări!

tigari mora (2)

150 de mii de pachete de ţigări de contrabandă netimbrate, în valoare de 300 de mii de euro, au fost confiscate în această dimineaţă de cadre specializate în combaterea infracţionalităţii transfrontaliere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara.
Poliţiştii de frontieră au verificat mai multe mijloace de transport care se deplasau pe ruta Arad – Timişoara, ocazie cu care a fost oprit în trafic si un automarfar înmatriculat în Bulgaria, care era condus de un cetăţean român.
În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, în remorca automarfarului au fost descoperite ţigările marca Marble.
În cauză sunt continuate cercetările în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi pentru a se stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie luate măsurile legale ce se impun. Întreaga cantitate de ţigări şi mijlocul de transport au fost ridicate în vederea confiscării.

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles