Horoscop 11 noiembrie, 2014

horoscop

Previziunile astrale pentru această zi de , Marţi 11 noiembrie:

Conjuncţia Marte-Pluton dinamizează toate activităţile de azi. Totul se petrece mai intens, cu mai multă forţă. Trebuie să aveţi grijă, pentru că există riscul de accidente şi de escaladare a unor conflicte.

SCORPION– În această zi de marţi este posibil ca cineva să vă remarce potenţialul de care daţi dovadă şi să vă întindă o mână de ajutor. Aveţi multe proiecte în derulare şi sunteţi dispus să faceţi şi compromisuri ca să vă iasă lucrurile ca la carte.

SĂGETĂTOR-Muncă plimbare muncă ce mai asta e rutină. Sunteti presaţi din mai multe unghiuri să vă îndepliniţi îndatoririle rapid. Reuşiţi să uimiţi prin energia de care daţi dovadă şi asta e bine.

CAPRICORN – Vă veţi trezi în această dimineaţă fără chef de muncă. Cei din jur vă vor încuraja, se vor oferi să pună umărul, dar ceva vă spune să nu vă grăbiţi să faceţi totul cu mult calm. Din punct de vedere financiar nu staţi rău , dar e loc şi de mai bine.

VĂRSĂTOR – E cazul să clarificaţi un conflict care durează de ceva timp. Aţi fost îngăduitori cu o persoană care a profitat de bunăvoinţa voastră şi de aceea se pare că veţi decide să luaţi o decizie radical. Fie îi veţi întoarce spatele fie renunţaţi la tot.

PEŞTI – Rezultatele bune pe care le aşteptaţi de la cei dragi nu apar, iar dezamăgirea voastră creşte de la o zi la alta. Ar fi bine să nu vă pierdeţi chiar acum încrederea şi să faceţi un pas înapoi pentru că va fi doar un moment delicat, dar trecător.

BERBEC– Vreţi să vă mobilizaţi exemplar, să vă relansaţi în afaceri dar pentru asta aveţi nevoie de o strategie. Orele serii pot aduce multe idei bune care vă vor ajuta să vă puneţi pe picioare.

TAUR– Pentru voi nu există nimic nou sub soare astăzi. Este o zi bună pentru afaceri, călătorii şi câştiguri neaşteptate. Aşa că profitaţi din plin , astăzi sunteţi un om norocos şi puteţi miza pe victorie.

GEMENI –Încă o zi obositoare la locul de muncă. Parcă nimic nu funcţionează astăzi. Sunteţi tentaţi să luaţi o pauză dar parcă ceva nu vă lasă. La capitolul financiar se întrevăd mici problem pentru că în ultimul timp aţi cheltuit peste măsură.

RAC –Principala eroare pe care o puteţi face în această zi marţi este excesul de autoritate faţă de familie. Situaţiile sunt complicate, fiindcă sunt implicate multe persoane pe care nu le puteţi influenţa. Aşa că trageţi aer în piept şi mergeţi mai departe.

LEU –Dacă până acum v-aţi simţit constrânşi, de şefi, de anturaj acum a venit timpul să spuneţi lucrurilor pe nume fără nicio reţinere. Astăzi daţi frâu liber unor trăiri intense, sunteţi impulsivi şi spontani şi riscaţi să vă îndepărtaţi toate persoanele din jurul vostru.

FECIOARĂ – Din senin astăzi vă vor cuprinde regretele, vă amintiţi de trecut şi oftaţi după vremurile apuse. Nu cădeţi în butoiul cu melancolie pentru că o să regretaţi mai târziu. La capitolul sănătate staţi excelent.

BALANŢĂ – Dimineaţa intervin evenimente neprevăzute şi nu vă puteţi respecta programul. Nu vă îngrijoraţi, pentru că schimbările sunt favorabile! Faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă ajută sa demaraţi o activitate extraprofesională. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare.

Cele mai citite

Related Articles