Produse care vor purta marca Made in Banat în curând pe rafturile magazinelor

Made_In_Romania

Firmele din vestul ţării interesate să obţină marca Made in Banat sunt aşteptate la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, pentru a intra în posesia ghidului, în vederea depunerii dosarelor de candidatură.
Societăţile trebuie să îndeplinească anumite condiţii, printre care să aibă sediul social sau să-şi desfăşoare activitatea în regiunea transfrontalieră România-Serbia, iar capacitatea de producţie să aibă continuitate în ultimii trei ani de activitate.
Acordarea mărcii Made in Banat este gratuită pentru un număr de 11 solicitanţi. Proiectul Made in Banat este finanţat printr-un proiect transfrontalier şi este derulat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Economico-Socială Timiş, Camera Economică Regională Pancevo, Camera Economică Regională Zrenjanin şi Camera Economică Regională Kikinda. Proiectul vizează creşterea competitivităţii IMM-urilor care realizează produse şi servicii tradiţionale, specifice regiunii Banatului istoric, prin promovarea acestora sub marca Made in Banat.

Cele mai citite

Related Articles