Homeopatie VS Alopatie!

Homeopathy

Atunci când medicina tradiţională nu mai dă randament, reşiţenii apelează la homeopaţi pentru a încerca ceaiurile tincturile şi cremele din plante care nu conţin chimicale. Şi numărul celor interesaţi de această ramură creşte de la o zi la alta. Sătui să bea un pumn de medicamente, pentru a se vindeca de o anumită boală, reşiţenii sunt deschişi să încerce şi preparatele homeopate. În timp ce unii merg la medicii specializaţi din Timişoara, alţii trec pragul magazinelor naturiste şi cumpără tot felul de produse din plante pe propria răspundere.

Zeci de reşiţeni fac lunar naveta la Timişoara pentru a beneficia de cel mai bun tratament. Numărul homeopaţilor a crescut în ultimii 2 ani şi nimeni nu duce lipsă de pacienţi, susţine medicul homeopat Gheorghe Jurj.

Homeopatie sau alopatie? Când vine vorba despre aceste ramuri ale medicinei, psihoterapeuţii sunt de acord să recomande şi un tratament pe bază de plante, dar şi unul chimic. Cum se îmbină cele 2 ştinţe, astfel încât pacientul să fie sănătos şi fizic dar şi mental, aflăm de la doctorul psihoterapeut Loredana Vîşcu.

Dacă dorinţa de a vă face bine este întărita de ideea ca aţi luat un tratament homeopat care vă va ajuta, organismul se însănătoşeşte mai rapid. Sistemul imunitar poate fi influenţat de creier. Aşa că, o gândire pozitivă menţine un trup sănătos .

……………………………………….

Atunci când se simt rău, oamenii încearcă tot mai multe remedii pentru a scăpa de boală, oboseală sau stres. Nu există persoană care să nu fi încercat un anumit timp de medicament dar şi un ceai de plante în speranţa că durerea va dispărea complet. În timp ce unii aleg să meargă la un homeopat alţii încearcă medicina alopată.

Homeopatia este un tratament medical care utilizează substanţe naturale din cele trei regnuri: animal, mineral şi vegetal cu scopul de a mări capacitatea de autoapărare a organismului împotriva bolii, de a stimula sistemul imun al pacientului care astfel devine capabil să identifice şi să înlăture cauza bolii din interior. Medicul homeopat tratează persoana, căci pacientul este cel care are nevoie de tratament nu boala.

Homeopatia sau alopatia, care este mai eficientă, mai economică şi cu rezultate viabile în timp?

Cele mai citite

Related Articles