Numirea unui nou antrenor la naţionala de fotbal a fost amănată

Victor Piturca la despartirea de nationala

Victor Piţurcă a fost foarte scurt la conferinţa de presă pe care a susţinut-o vineri după amiaza, 17 octombrie, alături de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Fostul selecţioner al echipei naţionale a ţinut, practic, un discurs în care a mulţumit vechii şi noii conduceri a Federaţiei, suporterilor, agentului său, colaboratorilor, dar mai ales jucătorilor reprezentativei. La final, Victor Piţurcă a plecat fără să mai răspundă la vreo întrebare adresată de reporteri.

„Am reuşit alături de băieţi să ajungem de pe locul 56 în lume pe locul 21, am jucat la baraj şi acum avem şanse mari la calificare. În viaţă la momentul potrivit trebuie să iei deciziile care se impun, iar eu am luat decizia cea mai bună”, a încheiat fostul selecţioner al României.

Victor Piţurcă a semnat pe un an şi 7 luni cu echipa Al Ittihad, locul doi în clasamentul campionatului din Arabia Saudită. El şi întreaga sa echipă vor fi plătiţi cu 4,5 milioane de euro.

La rândul său, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a spus că până la sfârşitul săptămânii viitoare echipa naţională va avea un nou selecţioner.

sursa foto: digisport.ro

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles