[EXCLUSIV] Aihan Omer este noul selecţioner al naţionalei de handbal masculin a României

 

Aihan Omer

Noul antrenor al echipei naţionale de handbal masculin a României este de miercuri profesorul Aihan Omer, cel de care se leagă cele mai mari performanţe ale echipei UCM Reşiţa. Tehnicianul, care a antrenat şi pe CS Caraş-Severin până când s-a desfiinţat, are ca obiectiv calificarea naţionalei la Campionatul Mondial din Franţa din 2017. Antrenorul emerit Aihan Omer a mai reuşit o calificare cu selecţionata României la Mondialul din Croaţia din 2009. El îl înlocuieşte pe francezul Christian Gaudin, plecat în campionatul Germaniei la HSV Hamburg.

Reputatul tehnician a spus în exclusivitate pentru Radio România Reşiţa că naţionala este în lumea a patra a handbalului mondial dar este convins că va reuşi să ducă România acolo unde îi este locul în handbalul mondial. El va selecţiona atât jucători experimentaţi, cât şi tineri de perspectivă.

Aihan Omer a spus că regretă tare mult că Reşiţa nu mai are echipă în Liga Naţională, dar este încântat de proiectul HC Adrian Petrea şi crede că în viitor echipa poate să ajungă pe prima scenă a handbalului masculin românesc dacă va avea susţinere financiară adecvată.

Aihan Omer a transmis numai gânduri bune reşiţenilor şi a afirmat că va aduce şi naţionala la Reşiţa să joace în faţa publicului din municipiul de pe Bârzava. Tenicianul este Cetăţean de Onoare al municipiului Reşiţa.

Ascultaţi declaraţia antrenorului emerit, profesor Aihan Omer, în exclusivitate pentru Radio România Reşiţa:

Foto arhivă

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles