Minor agresiv şi hoţ

telefon-furat

Poliţia Deva a fost sesizată de o femeie în vârstă de 33 ani, din municipiu, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa sâmbătă pe Aleea Narciselor, și vorbea la telefonul mobil, o persoană necunoscută a lovit-o peste față și i-a smuls telefonul mobil din mână.
Un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Deva, care se afla în zona respectivă, a fost alarmat de strigătele persoanei vătămate şi a pornit în urmărirea suspectului, reușind să-l prindă și să-l imobilizeze. Suspect de comiterea faptei este un minor în vârstă de 14 ani, din comuna Mica, judeţul Mureş, care locuieşte fără forme legale în municipiul Deva.
Minorul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Deva, iar asupra sa a fost găsit telefonul mobil sustras, care a fost restituit persoanei vătămate.
Minorul  a fost reținut de poliţişti pentru 24 de ore și va  fi prezentat duminică Parchetului de lângă Judecătoria Deva cu propunere de arestare preventivă. Perioada de retinere expira la ora 18. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a minorului.

Sursa foto: incomod.ph

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles