Primarul Mihai Stepanescu vrea mai mulţi oameni de afaceri să se alăture în susţinerea Metalului Reşiţa

Spectatori Metalul

Metalul Reşiţa este liderul clasamentului din Liga 2, Seria a II-a, după 5 etape cu 13 puncte. Echipa antrenată de Daniel Opriţa, a câştigat patru partide şi a terminat una la egalitate, fiind singura din serie care nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii. Mai mult, gruparea din Valea Domanului are cea mai bună apărare din întreaga Ligă a II-a, cu doar un gol primit până acum. Reşiţenii au marcat 8 goluri, fiind a doua echipă din serie la numărul de reuşite, cu unul mai puţin decât Fortuna Poiana Câmpina.

Anul trecut, după 5 etape, Metalul Reşiţa s-a aflat pe locul 6 tot cu 8 goluri marcate, dar primind 6 şi având 7 puncte.
Rezultatelele îndreptăţesc suporterii să spere la o promovare în Liga 1.
Gruparea din Valea Domanului este susţinută financiar de Primăria şi Consiliul Local Reşiţa şi de omul de afaceri Cătălin Rufă.

Primarul Mihai Stepanescu aşteaptă ca şi alţi oameni de afaceri, instituţii, persoane fizice să se alăture acestui proiect, nu doar la nivel declarativ.

Ascultaţi ce a spus primarul Mihai Stepanescu:

Patronul şi preşedintele CS Metalul Reşiţa, Cătălin Rufă, este mulţumit de condiţiile oferite în Valea Domanului. El a spus că îşi doreşte promovarea pentru ca suporterii reşiţeni să poată să vadă meciuri din Liga 1 şi nu se gândeşte să joace în altă parte.

Ascultaţi declaraţia lui Cătălin Rufă:

În etapa a VI-a, Metalul Reşiţa va juca în deplasare la FC Bihor Oradea. Formaţia bihoreană a reuşit în etapa a V-a să obţină un rezultat de egalitate la CSM Râmnicu Vâlcea, echipă care are ca obiectiv declarat promovarea în primul eşalon.

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles