[UPDATE] Poli Timişoara învinge pe AHC Călăraşi

Aihan Omer si Constantin Stefan

Sâmbătă, 6 septembrie

Poli Timișoara a învins în etapa a doua a Ligi Naţionale de handbal masculin, în sala ”Constantin Jude” din municipiul de pe Bega pe AHC Călăraşi cu 25-24. La pauză timişorenii au intrat în vestiar tot cu un avantaj de un gol, 14-13. Cel mai bun marcator al echipei antrenate de Constantin Ştefan a fost Demis Grigoraş. Fostul jucător al lui Aihan Omer la CS Caraş-Severin a marcat 7 goluri.     

Joi, 4 septembrie

Poli Timişoara va juca în etapa a doua a Ligii Naţionale de handbal masculin cu AHC Călăraşi, nou promovată în primul eşalon. Partida se va disputa sâmbătă de la ora 17 la Sala Constantin Jude.

Echipa din Călăraşi este antrenată acum de fostul tehnician de la UCM Reşiţa şi CS Caraş-Severin, Aihan Omer, cel care a reuşit să cucerească de trei ori consecutiv Cupa Challenge cu fosta echipă UCM Reşiţa. Aihan Omer l-a înlocuit la cârma formaţiei de la malul Dunării pe reşiţeanul Sabin Dacău.

În prima etapă, elevii lui Constantin Ştefan au pierdut în deplasare la Dinamo Bucureşti cu 26-24, iar AHC Călăraşi a învins acasă pe HCM Constanţa cu 32-30.

Foto arhivă

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles