Casă lovită de tir, pentru a doua oară

tir in casa

Două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe DN 7, într-o curbă periculoasă din localitatea arădeană Nicolae Bălcescu. Unul dintre automarfare a fost proiectat într-o casă de pe marginea drumului. Conform poliţiştilor de la Serviciul rutier, cele două autotrenuri au numere de Argeş şi Vrancea şi circulau din sensuri opuse, iar şoferul unuia a intrat pe contrasens în curbă, unde a avut loc impactul frontal. Conducătorii auto au fost răniţi uşor, iar din locuinţa avariată nu a fost rănită nicio persoană.
Primarul comunei Vărădia de Mureş, de care aparţine satul, a declarat, că nu este prima dată când această casă este lovită de maşini. “S-a întâmplat de câteva ori, iar de două ori casa a fost lovită de TIR-uri. Se pare că acea curbă e foarte periculoasă şi, cum nu este nici trotuar între şosea şi casă, riscul este foarte mare”, a precizat primarul Mircea Micle.
Aceeaşi casă a fost lovită în urma cu o lună tot în urma impactului dintre două TIR-uri. Gardul proprietăţii şi un perete au fost avariate în ambele cazuri, iar proprietarii încearcă să îşi recupereze pagubele de la companiile care au asigurat vehiculele.

Sursa foto: adevarul.ro
(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles