Steaua a trimis la UEFA lista jucătorilor pentru grupele Ligii Campionilor

SteauaClubul Steaua Bucureşti i-a inclus pe jucătorii Pantelis Kapetanos, Ionuţ Neagu şi Fernando Varela, transferaţi luni, pe lista oficială cu fotbaliştii pentru grupele Champions League, înaintată marţi la UEFA, potrivit site-ului oficial al campioanei României.

Kapetanos (30 ani) a fost transferat de la CFR Cluj, el revenind la gruparea din Ghencea, unde a mai evoluat în perioada 2008-2011 (32 de goluri în 65 de partide). Neagu (23 ani) este un produs sută la sută al clubului Oţelul Galaţi, pentru care a disputat peste 100 de partide în prima ligă. Fundaşul Fernando Varela (25 ani), originar din Insulele capului Verde, vine de la FC Vaslui, pentru care a disputat 32 de partide în stagiunea precedentă.

Pe lista Stelei a fost inclus şi mijlocaşul Alex Chipciu, în prezent accidentat, care va fi indisponibil probabil până în noiembrie, în schimb nu a fost reţinut nici de data aceasta atacantul Mihai Costea.

Lotul Stelei:
Portari: 1. Florin Niţă, 12. Ciprian Tătăruşanu, 95. Valentin Cojocaru (Lista B);

Fundaşi: 4. Lukasz Szukala, 6. Florin Gardoş, 14. Iasmin Latovlevici, 17. Daniel Georgievski, 22. Paul Pîrvulescu, 33. Fernando Varela;

Mijlocaşi: 5. Mihai Pintilii, 7. Alexandru Chipciu, 8. Lucian Filip, 10. Cristian Tănase, 11. Andrei Prepeliţă, 19. Adrian Cristea, 23. Nicolae Stanciu, 26. Ionuţ Neagu, 55. Alexandru Bourceanu, 77. Adrian Popa;

Atacanţi: 20. Leandro Tatu, 25. Federico Piovaccari, 35. Pantelis Kapetanos, 80. Gabriel Iancu.Sursa:Agerpres

De același autor

Related Articles